Opleidingen details Springer Media (BSL & Springer Healthcare)

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

On-demand web-tv DOAC’s bij kwetsbare ouderen 2018 (ID nummer: 344738)
e-learning/schriftelijke nascholing
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
E-learning vakinhoudelijk OA1,51-1-2019 t/m 31-12-2019

Beroertes veroorzaakt door boezemfibrilleren zijn juist en vooral bij ouderen een zeer belangrijke oorzaak voor mortaliteit en morbiditeit.
Maar is antistolling met DOAC’s wel veilig bij de meest kwetsbare patiënten?
De sprekers zullen aan de hand van een patiëntcasus ingaan op de vraag hoe deze patiëntengroep zo veilig mogelijk kan worden beschermd tegen beroertes.

Na deze webcast bent u op de hoogte van de meest recente beschikbare bewijsvoering en weet u hoe u uw kwetsbare patiënten het beste kunt beschermen tegen beroertes en bloedingen en waar u op moet letten bij het voorschrijven van DOAC’s.

Huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde, klinisch geriaters en apothekers
Live online nascholing met interactiemogelijkheden
0
Na afloop van deze online nascholing zijn de deelnemers op de hoogte van de meest recente beschikbare bewijsvoering en weten ze hoe zij hun kwetsbare oudere patiënten het beste kunnen beschermen tegen beroertes en bloedingen en waarop gelet moet worden bij het voorschrijven van DOAC's.
Specifiek is er aandacht voor:
- diagnose en behandeling
- samenwerking tussen verschillende disciplines
Ja
DOACs bij kwetsbare ouderen in de dagelijkse praktijk - Een praktische leidraad

Beroertes veroorzaakt door boezemfibrilleren zijn juist en vooral bij ouderen een zeer belangrijke oorzaak voor mortaliteit en morbiditeit. Maar is antistolling met DOAC’s wel veilig bij de meest kwetsbare patiënten?
Sprekers zullen in deze nascholing aan de hand van een patiëntcasus ingaan op de vraag hoe deze patiëntengroep zo veilig mogelijk kan worden beschermd tegen beroertes.

Na deze webcast bent u op de hoogte van de meest recente beschikbare bewijsvoering en weet u hoe u uw kwetsbare patiënten het beste kunt beschermen tegen beroertes en bloedingen en waar u op moet letten bij het voorschrijven van DOAC’s.
 
Ja
Ja
Hoofdniveau
Communicatie
Medicatiebegeleiding
Patiëntenzorg

Betrouwbare content voor de gezondheidszorg, dat is ons vak

Springer Media is een dynamisch mediabedrijf dat zich in het Nederlandse taalgebied richt op de gezondheidszorg en dat een lange historie kent als medische uitgeverij.

Met het sterke merk Bohn Stafleu van Loghum (BSL) bieden wij als uitgeverij studenten, professionals en bestuurders in de gezondheidszorg betrouwbare Nederlandstalige vakinformatie, educatieve uitgaven en diensten voor opleiding en beroepsuitoefening. Van los product tot bundel, online en offline, face-to-face en via beeldscherm, wij bieden voor elke informatiebehoefte en leerstijl een passende oplossing.

Onder de vlag van Springer Healthcare Benelux bieden wij als dienstverlener toeleveranciers in de zorg op maat gemaakte medische content, bij- en nascholing en innovatieve communicatieoplossingen voor huisartsen, specialisten en tandartsen. Springer Healtcare Benelux is onderdeel van het wereldwijd opererende Springer Healthcare, dat al meer dan 40 jaar als communicatiepartner onder andere de farmaceutische industrie ondersteunt om succesvol hun doelgroepen te bereiken.

Op mondiaal niveau maken wij deel uit van Springer Nature, dat 150 jaar ervaring heeft met het bevorderen van kennis en leren over de hele wereld.
 

Walmolen 1
3994 DL
Houten
Postbus 246
3990 GA
Houten
030-638 38 38
Selecteer een bestand aub.