Opleidingen details NVZA-Buitenlandse Congressen
EAHP 2024 Bordeaux (ID nummer: 535234)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie voor totaal
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Cursus ZA1520-3-2024 t/m 19-3-2025
Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan dient u de presentie zelf in te geven nadat u bent ingelogd in PE-Online.

To ensure that our future positions within healthcare teams are a sustainable one, professional societies, policy makers and relevant stakeholders shall act in cooperation so that pharmacy schools would have sufficiently qualified graduates in sufficient numbers. It is also our joint responsibility to measure, analyse and show decision-makers the real-life impact of hospital and clinical pharmacy interventions to healthcare outcomes and pharmacoeconomic metrics, thus enabling true, value-driven and evidence-informed policy making. The best possible treatment of our patients requires sustainability at all levels of healthcare systems. It is imperative to advocate for an ever-deepening collaboration with our colleagues serving in community pharmacies and non-hospital clinical settings in order to deliver seamless and high-quality pharmaceutical care. And last but not least, our endeavours for the future must be such that our beloved planet can sustain and support them.

Ziekenhuisapothekers
Congres
600
3000
https://www.eahp.eu/congresses/programme
Ja
https://www.eahp.eu/congresses/programme
https://www.eahp.eu/congresses/programme
 
Ja
Tijd08:30 - 17:00
LocatieBordeaux (FR) (Toon kaart)
OpmerkingenIndien u dit congres heeft bijgewoond dan dient u de punten ZELF vast te leggen in uw persoonlijk dossier. Zelf toegevoegde punten tellen alleen mee als er een certificaat van deelname is toegevoegd.

Als Nederlandse Vereniging van Ziekenhuisapothekers (NVZA) ondersteunen wij ziekenhuisapothekers in hun professionele en maatschappelijke verantwoordelijkheid om de (specialistische) farmaceutische zorg voor patiënten die een behandelrelatie hebben met hun ziekenhuis optimaal te laten verlopen.

De ziekenhuisapotheker is verantwoordelijk voor veilige, effectieve, doelmatige, verantwoorde en klantgerichte farmaceutische zorg – in het ziekenhuis, de kliniek, de polikliniek, in de regionale zorgketen. Samenwerkend met andere specialisten aan continuïteit van zorg voor de patiënt. Zónder muren tussen tweede- en eerstelijnszorg. Met de patiënt in het middelpunt en werkend vanuit zijn/haar rol als behandelaar.

Dit alles gebeurt in een context van een veranderende maatschappij en een wijzigende organisatie van de zorg. Ziekenhuisapothekers spelen hierop in. Wij hebben daarin als NVZA een gidsfunctie: onze leden zijn onderdeel van een grote organisatie, met een eigen patiëntenpopulatie, toekomstvisie, lokale situatie en prioriteiten.

Wij zijn een wetenschappelijke vereniging en stimuleren en bevorderen onderzoek, innovatie en deskundigheidsbevordering. Wij werken nauw samen met de KNMP (de Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering van de Pharmacie) en met de wetenschappelijke verenigingen waarvan de leden, net als de ziekenhuisapothekers, lid zijn van de medische staf in de ziekenhuizen waar wij werken.

Rijnzathe 8
3454 PV
De Meern
0303035400