Opleidingen details Vivent Academie
Viventdagen 2023: Vivent dat ben jij, dat zijn wij! (ID nummer: 502062)
Scholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Oefentherapeuten - Scholing 217-3-2023 t/m 17-6-2023
Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie in principe ingegeven door de opleider. U kunt echter zelf ook presentie invoeren.

We willen elkaar ontmoeten en delen van kennis. Vivent wil je kennen en daarom gaan de Viventdagen vooral over jou. Zowel in de workshops, bij de sprekers, de gezamenlijke start en een spetterende afsluiting.

De wereld en de zorg verandert. Hoe gaat Vivent hiermee om? Maar nog belangrijker: hoe ga jij hiermee om? En hoe blijf je goed voor jezelf zorgen in onrustige tijden?
We inspireren medewerkers over hoe je je werk anders zou kunnen doen om alle veranderingen aan te kunnen. 

Centrale thema's zijn:

- Wie is onze client, hun naasten en hoe verhouden wij ons tot elkaar?

- Zorgen voor jezelf en persoonlijk leiderschap.

- Omgaan met veranderingen: hoe doe je dat?

De doelstelling is vooral informeren, bewustwording en inspireren. De deelnemers krijgen informatie over diverse expertises, theorieën en systemen die ondersteunend zijn aan de realisatie van de doelstellingen van Vivent met als uiteindelijk resultaat: betere zorg. 

Congres
0
 Diëtisten
 Ergotherapeuten
 Logopedisten
 Oefentherapeuten
De doelstelling is vooral informeren, bewustwording en inspireren. De deelnemers krijgen informatie over diverse expertises, theorieën en systemen die ondersteunend zijn aan de realisatie van de doelstellingen van Vivent met als uiteindelijk resultaat: betere behandeling en zorg.
Bestand  
Viventdagen- programma.pdf10-2-2023 17:45109 KB
Zie bijlage verwijzingen naar de CV en het programma
3
0
Tijd13:30 - 17:00
LocatieBerlicum (NL) (Toon kaart)

Tijd13:30 - 17:00
LocatieBerlicum (NL) (Toon kaart)

Tijd13:30 - 17:00
LocatieBerlicum (NL) (Toon kaart)

Tijd13:30 - 17:00
LocatieBerlicum (NL) (Toon kaart)

Tijd13:30 - 17:00
LocatieBerlicum (NL) (Toon kaart)

Vivent is dé zorgexpert in ’s-Hertogenbosch en omgeving. Met onze expertise bieden we bij u thuis en vanuit onze woonzorgcentra de beste zorg. Elke dag opnieuw zijn we geïnteresseerd in hoe het met u gaat, wat u wilt en wat er mogelijk is. Overleg tussen onze professionals en u is de basis voor goede zorg. U beslist zelf hoe u uw zorg wilt invullen. Wij hebben de mensen, de kennis, de ervaring en de technologie in huis om u te helpen het beste uit uw dag te halen. Samen met u beleven we mooie momenten.

Vivent is werkzaam in de gemeenten Boxtel, Haaren, ‘s-Hertogenbosch, Meierijstad, Sint-Michielsgestel, Vught en Heusden. Bij Vivent werken bijna 1500 medewerkers en ruim 800 vrijwilligers.

Vliertwijksestraat 369
5244 NJ
Rosmalen
0655406933