Opleidingen details Stichting Topzorg 2000
Alkmaarse Digitaliteiten 2022 (ID nummer: 455135)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Algemene scholing cluster 1 en 2227-1-2022 t/m 26-1-2023
Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Tijdens de elfde editie van de Alkmaarse Specialiteiten, welke voor de tweede keer nu digitaal gegeven wordt vanwege COVID maatregelen en daartoe is omgedoopt tot Alkmaarse Digitaliteiten,  stelt Noordwest Ziekenhuisgroep ditmaal haar deuren open voor huisartsen uit de regio, die tijdens een gevarieerd programma meer te weten komen over (nieuwe) ontwikkelingen binnen het ziekenhuis.  Het programma is er met plenaire sessies en verschillende carrouselpresentaties op gericht in korte tijd zoveel mogelijk informatie te verkrijgen. Door middel van een digitale inloop met kennismakingsfilmpjes van nieuwe huisartsen en medisch specialisten is getracht toch nog ruimte te bieden aan het elkaar leren kennen. 

(Meerdaagse) Nascholing
Bestand  
Alkmaarse Digitaliteiten programma a.docx31-12-2021 10:0078 KB
 
0
De kosten van de scholing worden door het ziekenhuis en de Vereniging Medische Staf van het ziekenhuis gedragen, waardoor er geen kosten voor deelnemers aan verbonden zijn.
Tijd19:00 - 21:30
Locatie Alkmaar (NL) (Toon kaart)

stichting topzorg bestaat uit 3 medisch specialisten en 3 huisarts in de regio Kennemerland/Schagen die jaarlijks voor de huisartsen en medisch specialisten in de regio een 3daagse conferentie organiseren op een leuke plek ergens in europa. in het officiele programma worden nieuwe medische ontwikkelingen gepresenteerd waar huisartsen ook accreditatie voor ontvangen. daarnaast is vast programma element transmurale onderlinge communicatie en organisatie in de regio en daar wordt ook abms accreditatie voor gezocht

Noordwest Ziekenhuisgroep
1815 JD
Alkmaar
Wilhelminalaan 12
1815 JD
Alkmaar
072-5484485