Opleidingen details Cure & Care Development
ONLINE Hechting & intieme relaties (avondcursus) (ID nummer: 452031)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
NVRG - Nascholingscursus322-3-2022 t/m 21-3-2023
Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Deze ‘opfriscursus’ gaat over de verschillende vormen van hechting, hoe deze intieme liefdesrelaties bepalen en beïnvloeden en wat hiervan de (relatie)therapeutische implicaties zijn.

Algemeen

Dat vroegkinderlijke hechting van invloed is op de manier waarop iemand later intieme relaties aangaat, is een van de meest robuuste feiten uit de (ontwikkelings)psychologie. De laatste decennia wordt binnen verschillende vormen van psychotherapie (weer) steeds meer rekening gehouden met dit psychodynamische gegeven. Het is daarom van belang dat therapeuten hier kennis over, en er oog voor hebben.

Inhoud en vorm

Tijdens deze korte cursus wordt kennis over hechting opgefrist en uitgelegd hoe verschillende vormen van hechting van invloed zijn op partnerkeuze, relatievormen en relatieproblemen. Ook wordt stilgestaan bij de belangrijkste therapeutische implicaties van relatieproblemen die typisch zijn voor verschillende vormen van hechting.

 

 

academici en HBO-ers
Cursus
 Inleidend
 Verbredend
10
20
ja
170
3
Geen toetsing
NVT
Bestand  
Brochuretekst Hechting en intieme relaties.pdf3-12-2021 16:37237 KB
Tijd18:45 - 22:00
Locatie Arnhem (NL) (Toon kaart)

Tijd18:45 - 22:00
Locatie Arnhem (NL) (Toon kaart)

Cure & Care Development (CCD) biedt een breed scala aan hoogwaardige kennis, voor zowel zorgprofessionals als bedrijven en ZZP'ers

Als je zorg nodig hebt, hoop je de zorgverlener te treffen die jou goed kan helpen. Die jou behandelt op basis van de laatste inzichten in de zorg en evidence based behandelingen. CCD biedt gedegen opleidingen aan zorgprofessionals die hun vak meer dan serieus nemen en zich willen blijven ontwikkelen.

Onze kernwaarden zijn leidend in ons doen en laten: wij zijn verbindend, ontwikkelingsgericht en vinden passie in ons werk vanzelfsprekend.

Naast het aanbod van gedegen opleidingen van gerenommeerde docenten, vinden we het minstens zo belangrijk dat de deelnemers onze service als uitmuntend ervaren. Hier besteden wij dan ook veel aandacht aan en we blijven onszelf continu evalueren en waar mogelijk verbeteren.

Oude Oeverstraat 120, etage 3
6811 JZ
ARNHEM
Postbus 5466
6802 EL
ARNHEM
026 368 44 11