Opleidingen details Life Creations
SoulCollage® Facilitator Training (ID nummer: 444798)
Cursus met (fysieke) bijeenkomst(en)/ alleen accreditatie voor totaal
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Beroepsspecifieke bij- en nascholing vooraf geaccrediteerd3929-5-2022 t/m 28-5-2023
Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Een vierdaagse training voor het leren geven van de SoulCollage® methode.

SoulCollage® Facilitator Trainingsdoelen en leerdoelen

Doelen:

 • Bereidt therapeuten voor om de SoulCollage®-methode voor expressieve kunst vakkundig en vol vertrouwen te faciliteren bij cliënten, gebruikmakend van hun intuïtie en verbeeldingskracht (met behulp van afbeeldingen, gestalt- en gemeenschapsondersteuning), zoals aangetoond en geëvalueerd in rollenspellen, cases, vragen en huiswerk van deelnemers.
   
 • Bereidt therapeuten voor om de methode van SoulCollage® uit te leggen, potentiële begunstigden van deze methode te beoordelen en te identificeren op welke manieren een cliënt mogelijk aanmoediging nodig heeft om de methode het beste te gebruiken.
   
 • Bij het beschrijven van SoulCollage® aan cliënten, kan de therapeut de vier groepen van een SoulCollage®-deck opsommen en beschrijven.
   
 • Bij het faciliteren van SoulCollage® aan individuen kan de therapeut het gebruik van een gestaltproces demonstreren om vanaf een kaart te spreken met behulp van het "Ik-ben-degene-die..."-proces en om begeleiding te ontvangen in antwoord op een levensvraag van dat deel van de cliënt zoals aangetoond in discussies en oefeningen.
   
 • De therapeut zal drie ethische principes (zoals reikwijdte van competentie, reikwijdte van de praktijk, veiligheid, niet-exploitatie van cliënten en dubbele relatie) in de ethische richtlijnen van CAMFT en andere ethische richtlijnen leren hanteren. De vaardigheid wordt aangetoond in de kleine groep en grote groepsdiscussie van de deelnemers over ervaringsgerichte oefencases die zijn ontworpen om deze ethische principes toe te passen.
   
 • De therapeut kan drie waarden noemen die inherent zijn aan de SoulCollage®-methode, waaronder inclusiviteit, diversiteit, integriteit, samenwerking en deze waarden demonstreren bij deelname aan discussies, oefencases en rollenspellen
   
 • De therapeut is bereid om een ??veilige en gastvrije omgevinge creëren voor een cliënt van elke etnische, seksuele identiteit, genderidentiteit of religieuze groep.
Vaktherapeuten en anderen die deze methode door willen geven, die al ervaring hebben met deze methode
24
0
Ja
15
Ter voorbereding het bestuderen van het SoulCollage® boek van Seena Frost en het maken van SoulCollage® kaarten
895
Inschrijfgeld is inclusief programma, materialen, gebruik van het handelsmerk en het lidmaatschap van SoulCollage® Nederland
Bestand  
PE accreditatie.doc30-9-2021 21:1619 KB
Hoofdniveau
Beeldende therapie
Tijd11:00 - 17:00
LocatieGroesbeek (NL) (Toon kaart)

Ik geef SoulCollage® workshop en trainingen
de Tilbarten 91
9084CC
Goutum
0642546969