Opleidingen details Brainfeed
Door één deur. Zonder stress lekker samenwerken (ID nummer: 425118)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Algemene scholing cluster 1,2 en 347-4-2021 t/m 6-4-2022
Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Door één deur

Zonder stress lekker samenwerken

Inleiding

De samenwerking op tal van plekken in de gezondheidszorg staat onder een steeds zwaardere druk. Er is onvoldoende tijd of aandacht om onderhuidse gevoelens en irritaties te bespreken en op te lossen. Men voelt spanningen maar het is lastig de juiste aanpak te vinden. Het geven van feedback kan leiden tot tegenaanvallen en verwijten.

 

In deze workshop krijgt u een analysemodel aangereikt om zeer precies te achterhalen wat de oorzaak van het spanningsveld is en oplossingsrichtingen om de druk van de ketel te halen.

Natuurlijk is het belangrijk te starten met de verschillen te begrijpen en te accepteren. Vaak moet het samenwerkingssysteem ook geoptimaliseerd worden. In deze workshop krijgt u de hulpmiddelen mee om dat te bereiken.

 

Docent:

Theo Bollerman studeerde rechten en psychologie en heeft meer dan 25 jaar ervaring in het geven van cursussen aan huisartsen, medisch specialisten en paramedici.

Vanaf 1990 verzorgde hij onder andere voor Postgrade (postacademische opleidingen artsen en apothekers) meer dan tweeduizend workshops voor huisartsen en apothekers met thema’s zoals onderhandelen, vergadertechnieken, conflicthantering, tijdmanagement, verandermanagement en energiemanagement.

Daarnaast heeft hij in de afgelopen 20 jaar meer dan 180 vakgroepen en medische maatschappen begeleid op het terrein van mediation, fusering, teamontwikkeling en conflictbemiddeling.

(Meerdaagse) Nascholing
395
Inclusief lunch
Tijd13:00 - 17:00
LocatieSantpoort-Noord (NL) (Toon kaart)

Tijd09:00 - 15:00
LocatiePutten (NL) (Toon kaart)

Tijd13:00 - 17:00
LocatieLeersum (NL) (Toon kaart)

Tijd13:00 - 17:00
LocatieSantpoort-Noord (NL) (Toon kaart)

Brainfeed organiseert meerdaagse masterclasses, congressen en andere nascholingsactiviteiten voor alle artsen, zoals medisch specialisten, huisartsen en sociaal geneeskundigen.  

Homeruslaan 20
3707 GS
Zeist
0653679189