Opleidingen details Militaire Geestelijke Gezondheidszorg

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Webinar verslaving (ID nummer: 411555)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Algemene scholing cluster 1,2 en 333-12-2020 t/m 2-12-2021

Webinar 3 december 2020 09:00 - 12:30 uur

In dit webinar voor de EGB en de MGGZ wordt meer inzicht verkregen in verslaving, een belangrijk onderwerp in de eerste- en tweedelijnszorg. Er zullen aan het woord komen een verslavingsarts, ervaringsdeskundige, trainer motiverende gespreksvoering en MGGZ behandelaren. Na dit webinar heeft men meer kennis van de herkenning van signalen van verslaving en de gevolgen hiervan.

U weet welke behandelingen MGGZ biedt en u ziet welke invloed uw visie op verslaving heeft in uw gesprekken. Bovendien beschikt u over extra tools op het gebied van gespreksvoering en kunt dit direct na afloop in de praktijk toepassen.

Doelgroep: artsen en verpleegkundigen van het Eerstelijns gezondheidsbedrijf Defensie en behandelaren van de Militaire geestelijke gezondheidszorg.

Refereerbijeenkomst
 
0
Dit is een online seminar zonder inschrijfgeld voor medewerkers van defensie
Tijd09:00 - 12:30
Locatie
OpmerkingenDit seminar vind online plaats (vanuit Studiehuys Hilversum)

De Militaire Geestelijke Gezondheidszorg (MGGZ) zet zich in voor de geestelijke gezondheid van actief dienende militairen en veteranen. De MGGZ helpt psychische problemen te voorkomen en op tijd te signaleren. De behandelingen van de MGGZ zijn erop gericht de gevolgen van psychosociale problematiek en psychische stoornissen draaglijk te maken. Doel is dat militairen optimaal kunnen functioneren en na de dienstbetrekking hun weg vinden in de maatschappij.

Lundlaan 1 Kamer T.3.34.
3584 EZ
Utrecht
Postbus 90000
3509 AA
Utrecht
030-2502411
Selecteer een bestand aub.