Opleidingen details KliniekAdvies.NL

Deze cursus is (nog) niet geaccrediteerd. De cursus kan om die reden niet aan dossiers worden toegevoegd.

Sales en Marketing voor praktijkeigenaren en klinieken (ID nummer: 410414)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en) en/of MIO open inschrijving / accreditatie per bijeenkomst

Training over de sales en marketing binnen je praktijk. Hoe krijg ik meer patiënten en onderscheid ik me van mijn concurrenten?

 

Locatie:          

Kasteel Moersbergen
Moersbergselaan 17
3941 BW  DOORN

Trainer:      
Boris Hoenson

Contactpersoon:
Boris Hoenson (0628673367)

 

Voor wie:        

De training is bedoeld voor kliniekeigenaren, -managers of zelfstandig behandelaren die meer patiënten willen werven en efficiëntere spreekuren willen draaien. Zou het daarnaast niet veel energie geven als je meer leuke behandelingen kunt doen en gelukkiger cliënten met minder ‘gezeur’ hebt? Tegelijkertijd meer verdienen een utopie? Zeker niet! De kern van het geheim leer je in deze training! Met andere woorden: ‘How to sell it!’

 

Kosten en opbrengsten:

Het Inschrijfgeld bedraagt €595,-. Hiervoor ontvang je de training en het cursusmateriaal. De training is inclusief lunch.

 

Vorm en voorbereiding:

Tijdens de training worden de basisprincipes van sales & marketing gepresenteerd. Aan de hand van deze ‘theorie’ bekijken we mogelijkheden voor het werven van nieuwe patiënten door middel van de website en social media campagnes. We bespreken twee praktijkvoorbeelden van social media campagnes – hoe werkt dat, hoe zet je dat op en wat levert het op? Aan de hand van de voorbeelden bouw je vervolgens de case voor Skin Tech behandelingen voor je eigen praktijk.

Daarnaast bekijken we de invloed van je consultaties op het bedrijfsresultaat. We bespreken de ‘best practices’ in consultaties in het kort en oefenen met het verbeteren van de gesprekken. Zo krijg je concrete tools in handen om je resultaten te verbeteren.

Om de training zo effectief mogelijk voor u te laten zijn, krijgt u vooraf een paar vragen toegestuurd die tijdens de workshop aan de orde komen. Door goed over de antwoorden op deze vragen na te denken kan de uitkomst van de training voor uzelf nog relevanter zijn.

 

Doelstelling:   

Na de training heeft u geleerd hoe je het onderscheidend vermogen van je kliniek kunt vertalen naar externe communicatie. Ook heb je een actieplan gemaakt waarmee je de komende weken aan de slag kunt om patiënten te werven via social media. Daarnaast heb je geleerd wat je in je consultatiegesprek kunt doen om leukere en groteree behandelplannen kunt gaan doen die meer tevreden patiënten opleveren.

BeroepsgroepBeroepsorganisatie
Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG)KNMG-GAIA
595
Deelnemer
Nee
Hoofdniveau
congres / symposium
cursus / opleiding
Tijd11:00 - 17:00
LocatieDoorn (NL) (Toon kaart)

Tijd11:00 - 17:00
LocatieDoorn (NL) (Toon kaart)

Tijd11:00 - 17:00
LocatieDoorn (NL) (Toon kaart)

Julianalaan 55
3708 BB
ZEIST
Julianalaan 55
3708 BB
ZEIST
0628673367
Selecteer een bestand aub.