Opleidingen details Happynings
Opleiding Energetic SoundTouch (ID nummer: 410074)
Cursus afgewezen!
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie voor totaal
Deze cursus is (nog) niet geaccrediteerd. De cursus kan om die reden niet aan dossiers worden toegevoegd.

De opleiding Energetic SoundTouch wordt als complete methode uiterst succesvol ingezet voor diepteontspanning evenals voor ondersteuning bij ontwikkelings- consultatie- en helingsprocessen. Het brede toepassingsgebied reikt van geboortevoorbereiding tot aan stervensbegeleiding.
Door middel van FEMSO wordt er gekeken hoe deze opleiding Energetic SoundTouch toevoeging bied aan de cursist. FEMSO staat voor fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel en onbekend onbewuste niveaus. 
De Opleiding Energetic SoundTouch is een therapievorm waarbij klank en trilling werken op lichaam, ziel en geest. Het geeft ontspanning, is diepgaand en stimuleert in de verschillende lagen van ons bewustzijn en onbewuste. 
Het werkt in op je gevoelens, je fysieke en energetische lichaam. Het werken met energie door middel van klank, resonantie in de aura, chakra's, op de meridianen, reflexzones en wervelkolom zorgt voor een totaal therapeutisch effect op de gehele mens. Het is altijd een op maat gemaakte behandeling naar aanleiding van de wensen en klachten van de cliënt.

Leerdoelen
- De Energetic SoundTouch opleiding ervaren en aanleren, om uiteindelijk zelfstandig en verantwoord met deze methode te kunnen werken.
- Training in de methodiek en didaktiek van de Energetic SoundTouch methode, om vervolgens de op de cliënt gerichte toepassing ervan te leren hanteren en in te zetten.
- Verantwoorde en creatieve omgang met klank, trilling, bewustwording, energie en klankbeleving.
- Meer bewustwording/-zijn en zelfvertrouwen ontwikkelen.
- Persoonlijke ontwikkeling door groei op het gebied van Energetic SoundTouch.

LocatieBreda (NL) (Toon kaart)
OpmerkingenDeelnemer kan meerdere keren per jaar starten en bepaald zelf zijn/haar tempo.

Charles Petitweg 37-5
4827 HJ
Breda
06-41434186