Opleidingen details The Hive

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Clinical Topic Pols & Handklachten (ID nummer: 410055)
Cursus met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Algemeen kinesitherapeutisch1029-4-2021 t/m 31-12-2021

Hand -en polsklachten komen frequent voor en kunnen een grote belemmering vorming in het dagelijks functioneren. De behandeling van deze klachten verlopen niet steeds vlot, omdat geregeld een gebrekkige diagnostiek plaatsvindt en omdat onvoldoende rekening wordt gehouden met  de verschillende, talrijke, structuren in de hand. Vaak focust de behandelaar zich te veel alleen op de locatie van de klacht.

Tijdens deze cursus zal ingegaan worden op verschillende pathologieën-casussen. Hierbij wordt de diagnostiek, differentiaal diagnostiek en de behandelopties besproken en waar mogelijk praktisch ingeoefend.

Paul De Buck
Paul is Manueel Therapeut en specialiseerde zich verder in Handrevalidatie. Hij behaalde in 2015 zijn titel European Certified Hand Therapist.

Sinds 2008 is hij praktijk assistent aan de Universiteit Gent en verantwoordelijk voor alle lessen betreffende pols en hand. Hij is eveneens werkzaam als Hand Therapeut in het Hand & Pols Centrum Terneuzen en Goes in Nederland. Daarnaast zet hij zich in voor de Belgische (BHT) en Europese EFSHT) Beroepsveringing voor Hand Therapie als bestuurslid. Binnen de hand revalidatie heeft hij een bijzondere interesse in de perifere compressie neuropathie├źn.
5
200
 
Tijd09:00 - 15:00
LocatieHarelbeke (BE) (Toon kaart)

The Hive - Academy for Health Professionals organiseert bij- en nascholingen voor kinesitherapeuten en manueel therapeuten in het domein van de musculoskeletale kinesitherapie

Spoorwegstraat 23 C
8530
Harelbeke
0472526466
Selecteer een bestand aub.