Opleidingen details Carend

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Palliatieve zorg tijdens corona (ID nummer: 409696)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Algemene scholing cluster 1 en 2227-10-2020 t/m 26-10-2021

De webinar ‘palliatieve zorg tijdens corona’ is bedoeld voor artsen die zowel binnen als buiten het ziekenhuis, in aanraking komen met COVID19 patiënten in een (potentieel) palliatieve setting. Gezien COVID19 enerzijds alle sectoren van de zorg treft, anderzijds een veel slechter voorspelbaar en grilliger beloop kent dan andere ernstig verlopende dodelijke ziektes, is deze webinar geschikt voor zowel beginners als zeer ervaren professionals.
Aan de hand van casuïstiek worden de belangrijkste symptomen én uitdagingen met betrekking tot de palliatieve fase belicht. Er is sprake van een plenair deel van 45 minuten, waarna er tijd en ruimte is voor interactie en discussie ten aanzien van de casus, tevens is er ruimte voor het uitwisselen van ervaringen. Gedurende de hele sessie bestaat er de mogelijkheid om vragen te stellen via een door ons aangestelde moderator.  

E-learning
50
deelnemerskosten voor medisch specialisten, huisartsen, artsen verstandelijk gehandicapten en specialisten ouderengeneeskunde betreffen 50 euro, inschrijving is gratis voor arts-assistenten
Tijd20:30 - 22:00
Locatie

Tijd20:30 - 22:00
Locatie

Carend staat voor CARE at the END of life, en is het resultaat van onze ambitie om een bijdrage te leveren aan het verbeteren van de palliatieve zorg in Nederland. Wij verzorgen onderwijs waarbij de praktijk uitgangspunt is, enerzijds door workshops te verzorgen die gericht zijn op de werkvloer, anderzijds doordat onze docenten allen werkzaam zijn binnen de palliatieve zorg.
Eerste Weidjesstraat 17
8012 WV
Zwolle
085 - 822 50 03
Selecteer een bestand aub.