Opleidingen details Noorderzicht

Deze cursus is (nog) niet geaccrediteerd. De cursus kan om die reden niet aan dossiers worden toegevoegd.

Fysiologisch begeleiden (ID nummer: 409496)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en) en/of MIO open inschrijving / accreditatie per bijeenkomst

Doelstelling programma

Verloskundigen merken dat ze minder ruimte hebben in het fysiologisch begeleiden van zwangere vrouwen. De keten verandert, de cultuur verandert, de zwangeren veranderen. Het is nog niet zo makkelijk om te definiëren wat fysiologisch begeleiden is en wat de rol van de verloskundige daarbij is.

Wij reflecteren samen met de deelnemers op de kern van het vak van verloskundigen; het exploreren en concretiseren van onze core business staat centraal. De deelnemers reflecteren hierbij op het eigen handelen en gaan hierbij zien waar de moeilijkheden en mogelijkheden aanwezig zijn (in cultuur, context en eigen gedachten/ emoties.)

245
Deelnemer
Nee
Hoofdniveau
cursus / opleiding
MIO
Tijd10:00 - 17:00
LocatieAmersfoort (NL) (Toon kaart)

Noorderzicht: wij zijn 3 verloskundigen (Rebekka Visser, Mirjam Medema en Majanka Bodde) die gezamenlijk meerdere cursussen en trainingen gaan organiseren voor verloskundigen en anderen. Wij willen samen met verloskundigen reflecteren op het handelen, hun inzicht vergroten, hun kennis vergroten van de fysiologie en hun kennis vergroten van de inhoud van de richtlijnen. Wat staat er nou in zo'n richtlijn en waarom? Dit alles ten behoeve van het werkplezier en de counseling aan clienten. Met als doel dat de kennis daar terecht komt waar die hoort, bij de zwangere, zodat zij goed geinformeerde keuzes kunnen maken.

Hoofdstraat 13
9988 RS
Usquert
06-83978572
Selecteer een bestand aub.