Opleidingen details kinekring voorkempen

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

cursusdag ’peesletsels en hun eigenaars’ (ID nummer: 409452)
Cursus met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Algemeen kinesitherapeutisch1417-11-2020 t/m 31-12-2020

In de opleiding “Peesletsels en hun eigenaars” nemen Kevin Kuppens en Tom Borgers een diepe duik in de recente inzichten in fysiologie, diagnose en differentiaal diagnose en de multifactoriële behandeling van tendinopathie.

Met deze ééndaagse cursus proberen ze u een betere greep te doen krijgen op wat belangrijk en minder belangrijk is in de diagnose van peesletsels.

Hoe de behandelingsmodaliteiten verschillend en gelijklopend kunnen zijn voor zowel pezen van het bovenste als onderste lidmaat.

Hoe behandeling moet ingepast worden doorheen de revalidatie met adequate evolutie en hoe eigenaardigheden van de pathologie en de eigenaar roet kunnen gooien in uw therapie.

 
Kevin Kuppens studeerde aan de KULeuven, VUB en UGent om uiteindelijk zijn werk in zijn eigen groepspraktijk in Herentals te combineren met een lectorschap aan de Universiteit Antwerpen.
Dr. Kevin behaalde deze zomer zijn PhD met de scriptie “Chronic performance related shoulder pain: New insights beyond tendons and joints”. Na 5 jaar het perfecte sluitstuk van zijn bijzondere interesses: schouders, performance en chronische pijn.

Tom Borgers studeerde af in 2006 aan optie musculoskeletale kinesitherapie van de KULeuven en de postgraduaat opleiding manuele van UGent (2007) en volgde verschillende nationale en internationale bijscholingen.
De laatste 10 jaar is hij actief als musculoskeletale kinesitherapeut in een multi-disciplinaire groepspraktijk waar hij zich toelegt op zijn voorliefde voor sportrevalidatie met in het bijzonder ligamentaire en peesletsels van het onderste lidmaat.

Deelnameprijs : Axxonleden : 120€, niet-Axxonleden : 160€ te storten op BE50 9731 8455 0618 na bevestiging van uw aanwezigheid per mail.
In deze prijs zijn begrepen : ontvangstdrank (koffie, thee,…), lunch en drank (niet alcoholisch), dranken tijdens de pauze, dit alles volgens de coronaregels.
7
120
 
 
Tijd9:30 - 16:30
LocatieSchilde (BE) (Toon kaart)

kring van kinesitherapeuten regio ranst-zoersel-zandhoven-schilde-malle

 

zandhovensteenweg 13
2520
oelegem
03/3840046
Selecteer een bestand aub.