Opleidingen details Kinderen beter begrijpen

Deze cursus is (nog) niet geaccrediteerd. De cursus kan om die reden niet aan dossiers worden toegevoegd.

Spel Beter Begrijpen (ID nummer: 408378)
Cursus met (fysieke) bijeenkomst(en)/ alleen accreditatie voor totaal

De professional heeft inzicht in de sociale-, emotionele, psychologische-, fysieke- en mentale ontwikkeling van kinderen. Het observatievermogen wordt gescherpt. De professional heeft inzicht in eigen handelen en hoe hierin zuiver en objectief te blijven.
De professional leert de non-verbale communicatie van spel begrijpen en is na afloop in staat deze kennis toe te passen in het dagelijkse begeleidingsproces. Het is een versterking van en aanvulling op de aanwezige kennis en competenties. De professional zal met behulp van deze training beter en sneller kunnen signaleren wat er bij een kind speelt en daarop in kunnen spelen. Daarnaast ontstaat meer diepgang in het contact met kinderen.

Deze training is bedoeld om kinderen sneller en beter te begrijpen in hun natuurlijke manier van communiceren. De taal van kinderspel. En vanuit deze inzichten de nodige (extra) hulp bieden aan zowel het kind als het gezin.

Professionals die te maken hebben met kinderen in hun werk.
12
Ja
20
De cursus bestaat uit 11 modules. Deze bestaan uit video's die bekeken dienen te worden en extra studiemateriaal dat gedownload kan worden. Daarnaast dienen de cursisten de opdrachten uit te voeren bij elke module. Deze dienen aan het einde als een soort eindverslag te worden ingeleverd.
397
Hoofdniveau
Dramatherapie
Psychomotorische kindertherapie (PMKT)
Psychomotorische therapie (PMT)
Speltherapie
Locatie Ede (NL) (Toon kaart)
OpmerkingenEr vinden geen fysieke meetings plaats. Het gaat om een online training. Maar het adres wat is ingevuld is waar Eveline Ruitenberg (eigenaar van Kinderen Beter Begrijpen) haar bedrijf is geregistreerd

Kinderen beter begrijpen door middel van het tekenen en analyseren van hun tekeningen.
Berkenrodeweg 10
6711 PR
Ede
06-34070848
Selecteer een bestand aub.