Opleidingen details Q3

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Bevlogenheid (samen fit blijven) (ID nummer: 408308)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Algemene scholing cluster 2324-11-2020 t/m 23-11-2021

Als ‘team’ van dokters heb je samen de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse patiëntenzorg en al het geregel wat daarbij komt kijken. Dat vraagt veel energie van elke dokter en van de vakgroep, dag in dag uit, jaar in jaar uit. Met de focus op de langere termijn is het goed om met elkaar te bespreken hoe de balans voor eenieder oké blijft. Met een reflectie op de toekomst: hoe blijk ik fit, hoe houd ik mijn passie vast, wat daagt mij uit, hoe kan ik vanuit mijn kracht mijn bijdrage leveren aan de vakgroep. Om dit als groep handen en voeten te geven is aandacht voor elkaar, in de veranderende levensfases, met life-events van eenieder, van wezenlijk belang.

  • Hoe houden we de zaag scherp als mens, dokter en als groep?
  • Kennen we elkaars drijfveren goed genoeg?
  • Wat is voor eenieder de balans tussen ‘energievragers’ en ‘energiegevers’?
  • Weten we van elkaar wat ons verbindt met ons werk? En wat ons soms vervreemdt van ons werk?
  • Hoe gaan we als groep om met ervarings- en generatieverschillen?
(Meerdaagse) Nascholing
150
Tijd13:00 - 16:15
Locatie''s-Hertogenbosch (NL) (Toon kaart)

‘Bevlogen kameraadschap stuwt prestaties arts op; kameraadschap en gedrevenheid, dat zijn de drijvers die dokters tot optimaal presteren bewegen’
Proefschrift Q3 partner Myra van den Goor

Wetenschappelijk bewezen en onze volle overtuiging: het leveren van humane, persoonsgerichte en waardegedreven zorg begint bij aandacht voor de kernwaarden van hen die deze zorg leveren: Calling & Comradeship. 

Vandaar dat alles wat wij bij Q3 doen erop gericht is om deze Calling en Comradeship te stimuleren. Omdat wij, op onze bescheiden manier en vanuit onze expertise, eraan willen bijdragen dat dokters met plezier hun werk kunnen blijven doen. 

Dat doen we vanuit drie, elkaar bestuivende vertrekpunten: wetenschappelijk onderzoek, training & begeleiding en ondersteuning van kwaliteitskaders (IFMS, opleidings- en  kwaliteitsvisitatie). Op deze manier ondersteunen we medisch specialisten, individueel en in groepsverband.

 

Utopialaan 36
5236CE
Den Bosch
Postbus 24
5201 AA
Den Bosch
073-615 99 41
Selecteer een bestand aub.