Opleidingen details Rebecca Warner Therapie|Supervisie|Opleidingen

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Functieanalyse en betekenisanalyse voor supervisoren (ID nummer: 408252)
Cursus met (fysieke) bijeenkomst(en)/ alleen accreditatie voor totaal (1 uitvoeringsdatum)
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
VGCt- Nascholing op het gebied van supervisievaardigheden en/of didaktiek315-2-2021 t/m 14-2-2022

ONTDEK HOE JE SNEL MEEPRAAT OVER DE NIEUWSTE FUNCTIEANALYSES EN BETEKENISANALYSES

EN WÉL EEN N=1 DURFT TE BEGELEIDEN

Voor supervisoren cognitieve gedragstherapie die nog met het oude standaardwerk van Korrelboom & Ten Broeke werken (uit 2004 in plaats van 2014)

 

NA HET VOLGEN VAN DE ONLINE WORKSHOP:

  • Ken je de nieuwste functieanalyses en betekenisanalyses en weet je hoe je ze toepast in de praktijk.
  • Begeleid je met vertrouwen een N=1-verslag.
  • Doe je je voordeel met deze up-to-date kennis in je eigen praktijk.

 

HERKENBAAR?

Ben jij supervisor cognitieve gedragstherapie voor de Vereniging voor Gedrags- en Cognitieve therapieën (VGCt)? En word jij er ook mee geconfronteerd dat je de nieuwste functieanalyses en betekenisanalyses van Korrelboom en Ten Broeke onvoldoende in de vingers hebt? In je eigen praktijk kun je wel met de analyses uit het boek van 2004 uit de voeten. Maar tijdens een congres denk je: dit wordt wel erg ingewikkeld. En als je supervisant vraagt of je hem wilt begeleiden bij z’n N=1-verslag, wimpel je dat vakkundig af. Ergens vind je dat toch wel jammer. De VGCt verwacht natuurlijk ook dat je bijblijft in je vak. En je vakgenoten zouden je nóg meer waarderen als je een aandeel neemt in de groeiende vraag naar N=1 begeleiders.

Had je maar meer tijd en was het boek maar niet zo theoretisch en ingewikkeld. De analysemodellen kennen is bovendien wat anders dan ermee werken kunnen.

Herken je jezelf hierin?

 

DAN IS DE ONLINE WORKSHOP FUNCTIEANALYSE EN BETEKENISANALYSE ER SPECIAAL VOOR JOU

Ertegenaan hikken om je in de nieuwste, uitgebreidere analyses te verdiepen, dat hoor ik regelmatig van collega-supervisoren. Zonde toch? Zelf heb ik makkelijk praten: ik zit er dagelijks in. Ik geef ook andere cursussen over dit onderwerp en begeleid veel supervisanten bij hun N=1-analyses. Daardoor weet ik precies wat het niveau moet zijn. En dat het beter te doen is dan je denkt. Iemand moet je er gewoon even ‘doorheen trekken’.

Daarom ontwikkelde ik een manier om je anders, veilig en makkelijk bij te spijkeren.

Je hoeft er niet in je eentje voor te ploeteren. En je hoeft er ook de deur niet voor uit. Samen met een aantal andere VGCt-supervisoren volg je de ‘Online workshop functieanalyse en betekenisanalyse voor supervisoren’ via Zoom. Ik stuur je een mailtje met een link. Als je daarop klikt en je naam invult, zit je ‘in’ de lesruimte. Je ziet collega’s die in dezelfde situatie zitten en met wie je in alle beslotenheid kunt sparren. Ik geef je zo praktisch mogelijke uitleg en persoonlijke feedback. Voor de workshop hoef je maar drie uurtjes – in de avond – in je agenda vrij te maken, waarin je lekker thuis kunt blijven. Je hoeft er dus geen werktijd voor op te offeren en je hebt ook geen lange reistijd.

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan…

 

TIJDENS DE ONLINE WORKSHOP:

- praat ik je bij over de veranderingen in de functieanalyses en betekenisanalyses en de verwachtingen die de beoordelingscommissie van N=1-verslagen heeft;

- presenteert Eva Vermeulen haar N=1-casus;

- puzzelen we samen op het opstellen van de bijbehorende analyses;

- vergelijken we onze analyses met die van Eva;

- bespreken we welke bijsturing er van jou als N=1-begeleider wordt verwacht.

 leertheoretisch model toepassen en analyses maken (bijvoorbeeld betekenisanalyses (BA’s), functieanalyses (FA’s) en evt. holistische theorie (HT)
Onderwerpen op het gebied van supervisievaardigheden en/of didactiek
uitsluitend academici
Workshop
 Verdiepend
8
12
ja
zie website voor de actuele prijs www.rebeccawarner.nl
3
Geen toetsing, wel evaluatie
CRKBO
De workshop Functieanalyse en betekenisanalyse voor supervisoren is bedoeld voor professionals die lid zijn van de Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve Therapie (VGCT), professionals en hulpverleners die in de praktijk werken met cognitieve gedragstherapie en hun kennis en ervaring theoretische willen onderbouwen en verdiepen.
Hoofdniveau
SV nascholing didaktiek
Tijd18:00 - 21:00
Locatie

Therapie|Supervisie|Opleidingen

Ik ben GZ-psycholoog en cognitief gedragstherapeut VGCt. Ik heb een eigen praktijk waarin ik cliënten behandel volgens de richtlijnen van de cognitieve gedragstherapie. Ik geef supervisie aan psychologen in opleiding binnen het VGCT traject en de GZ-opleiding. Ik organiseer cursussen cognitieve gedragstherapie voor cognitief gedragstherapeuten en cognitief gedragstherapeutisch werkers in opleiding.

Meer informatie over mijn opleidingen

Meer informatie basiscursus cognitieve gedragstherapie

Inschrijven voor de basiscursus cognitieve gedragstherapie maart 2019

Groothandelsgebouw Stationsplein 45 A4.004
3013 AK
Rotterdam
Groothandelsgebouw Stationsplein 45 A4.004
3013 AK
Rotterdam
06-24741321
Selecteer een bestand aub.