Opleidingen details Berends-Que-Performance

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

CCL Psa Cursus 5 2019 - 2020 (ID nummer: 406124)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie voor totaal
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Algemene scholing cluster 21621-9-2020 t/m 20-9-2021

Na de cursus heeft de deelnemer meer zicht op de kosten en baten van een organisatie(onderdeel). Hij/zij is beter toegerust om zich in het krachtenveld van de zorgmarkt vanuit missie en visie, de bedoeling te bewegen. Hij/zij is op de hoogte van de dynamiek van interne en externe Bestuur en Toezicht en hoe onderhandelingen tussen de zorginstellingen en de financiers verlopen. Tot slot heeft hij/zij middels de Aikido-oefeningen (fysiek) ervaren op welke wijze het thema "Leiden/Leiderschap" voor hem/haar in verschillende situaties speelt. 

(Meerdaagse) Nascholing
1750
Incl. Verblijfskosten.
Tijd10:30 - 13:15
LocatieGarderen (NL) (Toon kaart)

Performance organiseerde de Leergang Beleidspsychiatrie.

Voortbouwend op deze Leergang is het Curriculum Clinical Leadership ontwikkeld. Dit Curriculum gaat uit van competeties, nodig voor Clinical leadership en bestaan uit vijf cursussen. In elke cursus is aandacht voor een beperkt aantal competenties die middels praktijkgerichte actuele situaties getraind worden.    

Op verzoek van ex-cursisten worden de laatste jaren extra cursussen georganiseerd, die een zelfde opbouw hebben als de blokken van de Leergang Beleidspsychiatrie en de cursussen van het Curriculum. Tijdens deze geacrrediteerde bijeenkomsten worden actuele onderwerpen behandeld, die van belangrijk zijn voor Clinical Leadership (en voor de professionals die zich bezig houden met leadership en management). Voor het Curriculum werkt Berends-Que-Performance samen met De Praktijk.

Daarnaast verzorgt Berends-Que-Parformance incompany trainingen en trainingen en workshops met losse inschrijving. Berends-Que-Performance heeft hierbij onder meer samengewerkt met de Twente School of Management en De Academie voor Medisch Specialisten.

Amsterdamseweg 102
6814 GH
Arnhem
Postbus 1009
6801 BA
Arnhem
(06) 53 15 71 94
Selecteer een bestand aub.