Opleidingen details Lundbeck B.V.

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Nascholing Leiderschap voor jonge psychiaters (ID nummer: 405547)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Nascholing psychiatrie420-10-2020 t/m 3-11-2021

Deze Masterclass is speciaal ontwikkeld om jonge psychiaters hierin bij te scholen en te ondersteunen. De bijeenkomst is bedoeld voor psychiaters in hun laatste 2 jaar van de opleiding, of de eerste 5 jaar na het afronden van de opleiding.

Tijdens de Masterclass zullen we dieper ingaan op hoe om te gaan met een leidende rol binnen een team. Drs. Pieternel Geurts zal een training en workshop geven waarin zij inhoudelijk ingaat op medisch leiderschap aan de hand van de CanMEDS, en hoe een goed functionerend team in elkaar zit. De deelnemers worden gestimuleerd na te denken over hun eigen kwaliteiten en te onderzoeken waarin zij zich kunnen verbeteren. Pieternel Geurts is psycholoog en heeft jarenlange ervaring als trainer, coach en projectmanager.

Daarnaast zal prof. Ton van Balkom zijn ervaringen en inzichten delen in een interactieve lezing waarin hij met de deelnemers in discussie zal gaan over hun eigen ervaringen en onzekerheden. Prof. Ton van Balkom is psychiater, professor evidence-based psychiatry, Amsterdam UMC en hoofdopleider voor de psychiaters in opleiding bij GGZ inGeest in Amsterdam.

(Meerdaagse) Nascholing
 
0
Hoofdniveau
Beleidspsychiatrie
Tijd13:30 - 18:00
LocatieNijmegen (NL) (Toon kaart)

Tijd14:00 - 18:30
LocatieBreukelen (NL) (Toon kaart)

Lundbeck B.V. is het Nederlandse filiaal van de Deense multinational Lundbeck A/S. Lundbeck is een farmaceutische onderneming gericht op onderzoek naar geneesmiddelen op het gebied van het centraal zenuwstelsel en brengt geneesmiddelen op de markt voor patienten met depressie, schizofrenie en dementie van het type Alzheimer
 

Plaza Arena, gebouw Jupiter Herikerbergweg 100
1101 CM
Amsterdam
Postbus 12021
1100 AA
Amsterdam
020 - 697 1901
Selecteer een bestand aub.