Opleidingen details GCP Central BV

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

In-company klassikaal - myGCP - NVHVV (ID nummer: 404921)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Algemene scholing cluster 1,2 en 341-10-2020 t/m 30-9-2021

Good Clinical Practice

Iedereen die betrokken is bij de opzet en uitvoer van medisch wetenschappelijk onderzoek met mensen moet aantoonbare Good Clinical Practice (GCP) kennis hebben. In de klassikale GCP verdiepingssessie passen deelnemers met kennis van GCP en WMO, deze kennis toe in echte praktijkdilemma’s en discussieren ze met collega’s en de trainer. Ook gaan we dieper in op recente wijzigingen in wet- en regelgeving. Deze klassikale sessie wordt op locatie gegeven en is gericht op de klinische onderzoeken die het bedrijf uitvoert.

Doelstelling

Na het volgen van de klassikale GCP verdiepingssessie ben je in staat effectief en kwalitatief hoogwaardig onderzoek uit te voeren volgens de regels van de Wet Medisch wetenschappelijk Onderzoek met mensen (WMO) en GCP. 

Trainingsonderdelen

  • Inventarisatie persoonlijke/bedrijfgerichte leerdoelen met behulp van de "Quick Scan" vragenlijst
  • Klassikale trainingssessie van 4 uur
  • Evaluatie

Leerdoelen

Na afloop van deze training heb je:

  • Kennis opgedaan over de (wijzigingen in) wet- en regelgeving voor het opzetten en uitvoeren van klinisch onderzoek in Nederland,
  • Kennis over WMO en GCP toegepast in je eigen praktijksituatie en besproken met andere cursisten,
  • Inzicht gekregen in je eigen rol binnen klinisch onderzoek en de rollen van je teamleden.

Over GCP Central

GCP Central combineert de nieuwste inzichten met de praktijk van de GCP professional, zoals arts-onderzoekers, onderzoeksverpleegkundigen en trial coördinatoren. Onze GCP trainingen zijn interactief, hands-on en sluiten aan bij jouw dagelijkse praktijk. We passen de trainingen aan de hand van de vooraf in te vullen " Quick Scan" vragenlijst specifiek aan op het werk, de rol en de dagelijkse praktijk van de cursist/bedrijf. Bij GCP Central dus geen GCP-algemeenheden, maar praktische oplossingen voor dagelijkse dilemma’s.

(Meerdaagse) Nascholing
275
275,- Naast onze online GCP training met 7 interactieve modules, een klassikale sessie van 4 uur gericht op jouw bedrijf/werknemers.
Tijd09:00 - 13:00
LocatieAmsterdam (NL) (Toon kaart)

Iedereen die betrokken is bij de opzet en uitvoer van medisch wetenschappelijk onderzoek met mensen moet aantoonbare Good Clinical Practice (GCP) kennis en ervaring hebben. Na afronden van de online WMO/GCP training voldoe je aan de eisen van ethische commissies (METC) en ben je in staat effectief en kwalitatief hoogwaardig onderzoek uit te voeren volgens de regels van de Wet Medisch wetenschappelijk Onderzoek met mensen (WMO) en GCP. 

Bij GCP Central helpen we medisch specialisten, apothekers, apothekersassistenten, verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten om goed wetenschappelijk onderzoek te doen. Onze trainingen zijn praktijkgericht, toegankelijk en interactief. Wij bieden online en blended WMO/GCP trainingen waarin je GCP leert aan de hand herkenbare praktijksituaties, passend bij jouw rol en dagelijks werk.

Bij ons geen droge theorie in muffe trainingszaaltjes, maar leren door echt te doen. Wanneer dat jou uitkomt. 

 

 

 

 

Zekeringstraat 7A
1014BM
Amsterdam
Zekeringstraat 7A
1014BM
Amsterdam
+31 (0)85 130 54 89
Selecteer een bestand aub.