Opleidingen details NVKNF

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Nascholingsexamen klinische neurofysiologie (ID nummer: 404443)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Nascholing neurologie827-11-2020 t/m 26-11-2021

Jaarlijkse toets bestaande uit ongeveer 80 multiple choice vragen aan de hand van klinische casusbeschrijvingen. De toets wordt aangeboden in electronische vorm en is in beperkte mate multi-mediaal en interactief.

Doelen:

Bieden van mogelijkheid ter zelfbeoordeling van de kennis met betrekking van neurologisch/neurofysiologische onderzoeks en behandelmethoden. Dit inclusief indicatiestelling en beoordeling van klinische implicaties van onderzoeksuitslagen, voor zover mogelijk op basis van evidence based medicine.

Een deel van de vragen is gericht op het testen van het kunnen toepassen van de opgedane kennis over onderwerpen welke aan de orde zijn gekomen tijdens de KNF-nascholingsdagen.

Een ander deel van de vragen heeft betrekking op vooraf opgegeven studieliteratuur welke de mogelijkheid biedt meer diepgang te verkrijgen in de kennis van bepaalde jaarlijks varierende deelgebieden/ onderwerpen. Hierbij wordt bij voorkeur aandacht besteed aan vrij recent gepubliceerde literatuur, zo mogelijk van Nederlandse bodem, met een direkte relevantie voor de klinische praktijkvoering.

(Meerdaagse) Nascholing
0
Hoofdniveau
KNF
Neuro-IC
Neuromusculair
Locatie

Nascholingsbijeenkomsten Nederlandse Vereniging
voor Klinische Neurofysiologie

J. Tooropstraat 164
1006 AE
Amsterdam
Afdeling Klinische Neurofysiologie SLAZ Postbus 9243
1006 AE
Amsterdam
020-5108320
Selecteer een bestand aub.