Opleidingen details ITON

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Pijn, verdieping (ID nummer: 404426)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie voor totaal
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Algemene scholing cluster 1,2 en 31828-10-2020 t/m 27-10-2021

Deze cursus richt zich op praktische uitvoering in de behandeling van chronische pijn. De cursus is multidisciplinair opgezet en richt zich op pijn professionals in het algemeen. Aan bod komen musculoskeletale pijn en kennis en vaardigheden mbt chronische hoofd- en buikpijn.

Bij deze doelgroep is chronische pijn vaak wel de belangrijkste klacht maar zeker niet de enige klacht. In deze scholing krijg je handvatten om de overlap met stressgerelateerde klachten of persoonlijkheid gerelateerde aspecten in te passen in je benadering en behandelkeuze.

Deze drie dagen zijn verdiepend op de vijfdaagse cursus van het ITON. Gedegen kennis over wat pijn is, hoe pijn werkt wordt bekend verondersteld. Deze scholing traint je om in concrete situaties met concrete patiënten adequaat te handelen en de juiste keuzes te maken.

Naast kennis en handige tools biedt de scholing veel mogelijkheden om in rollen spelen en met een acteur concrete situaties te oefenen.

(Meerdaagse) Nascholing
705
30,- inschrijfgeld en 675 cursusgeld
Tijd09:30 - 16:15
LocatieHaarlem (NL) (Toon kaart)

De stichting ITON onderzoekt de toepassingsmogelijkheden van inzichten uit de neurowetenschappen en verzorgt hierover cursussen op diverse gebieden: neurorevalidatie, chronische pijn, leren van motorische vaardigheden (sport, muziek etc). De doelgroep is principieel multidisciplinair, dwz. het probleem c.q. de patiënt staat centraal (en dus niet de discipline). Een belangrijk aspect van de ITON-cursussen is dat men inzicht krijgt in de diverse disciplinaire invalshoeken en met elkaar leert communiceren. Aan ITON-cursussen nemen medici, paramedici, psychologen, verplegenden en verzorgenden deel. Afhankelijk van het onderwerp ook andere beroepen bv. bij de cursus "motorisch leren" en "muziek en brein" ook musici, sporters en leraren.  

Leliestraat 7C
2011 BL
Haarlem
023-5341641
Selecteer een bestand aub.