Opleidingen details Deventer Ziekenhuis
Ontwikkelprogramma BKM/ML (ID nummer: 403991)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie voor totaal
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Algemene scholing cluster 1 en 297-9-2020 t/m 6-9-2021
Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Leiderschapsontwikkeling bedrijfskundig managers en medisch (centrum)leiders

Het nieuwe organisatie- en besturingsmodel van het Deventer Ziekenhuis (‘Organisatie en Sturing’) staat ten dienste van de ambitie van het Deventer Ziekenhuis om zich patiëntgericht te organiseren, innovatie te stimuleren en de doelmatigheid van de organisatie te vergroten. Doel is om daarmee de positie van het Deventer Ziekenhuis als ‘gastvrij’ ziekenhuis met een goede naam, een prettige sfeer en goede resultaten te versterken en het hoofd te kunnen bieden aan de belangrijke uitdagingen voor de komende jaren (o.a. Hoofdlijnenakkoord medisch-specialistische zorg 2019-2022, behoud STZ-status en ontwikkelingen in de acute zorg).

Om effectief te kunnen sturen nemen bedrijfskundig managers (BKM’s)en medisch (centrum)leiders (M(C)L’s) samen regie en verantwoordelijkheid voor het functioneren van de nieuwe organisatieonderdelen. Als duaal management dragen zij samen met de Raad van Bestuur, het Geïntegreerd bestuur van de Medische Staf en de stafmanagers verantwoordelijkheid voor het gemeenschappelijke belang.

De opdracht die het Deventer Ziekenhuis zichzelf stelt, is uitdagend. Het ontwikkelprogramma definieert daarom het creëren van een supportstructuur voor de ontwikkeling van persoonlijk en collectief leiderschap, het samen verder invulling geven aan Organisatie en Sturing en het realiseren van de opdrachten.

(Meerdaagse) Nascholing
Bestand  
Draaiboek sem 1 macht en politie DZ.docx20-7-2020 8:5828 KB
 
0
Tijd09:00 - 19:00
LocatieDeventer (NL) (Toon kaart)

Tijd15:00 - 17:00
LocatieAlmen (NL) (Toon kaart)

 Deventer Ziekenhuis is een algemeen opleidingsziekenhuis. DZ biedt brede basiszorg aan inwoners in de regio Salland. Hoofdvestiging is Deventer. Daarnaast wordt medisch specialistische zorg aangeboden in een aantal buitenpoli (Raalte, Rijssen, Lochem). Deventer Ziekenhuis behoort tot één van de 22 van STZ ziekenhuizen in Nederland.

Nico Bolkesteinlaan 75
7416 GC
Deventer
Postbus 5001
7400 GC
Deventer
0570 536170