Opleidingen details Brainfeed

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Schitteren door aanwezigheid (ID nummer: 402833)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Algemene scholing cluster 1,2 en 3127-12-2020 t/m 6-12-2021

Schitteren door aanwezigheid

Efficiënt en boeiend presenteren voor artsen.

Inleiding

Bent u ook een beetje jaloers op collega’s bij wie de zaal aan hun lippen hangt bij een voordracht op een congres? Vraag u zich ook af hoe zij het toch voor elkaar krijgen om zelfverzekerd een boeiende lezing op de refereeravond houden? Zou u ook graag op een ontspannen manier uw publiek willen verrassen met een aansprekend betoog waarbij het publiek geboeid luistert? Bent u benieuwd hoe u op een passende manier humor in uw presentatie kunt verwerken, zodat u de sympathie en aandacht van uw toehoorders wint en vasthoudt? Dan is deze Masterclass beslist iets voor u!

Presenteren voor artsen

Artsen moeten vaak presenteren. Of het nu gaat om het presenteren van resultaten van eigen of andermans onderzoek tijdens een refereeravond of op een wetenschappelijk congres, het presenteren van een plan of project in een werkoverleg of vergadering, of het presenteren van een subsidieaanvraag voor een wetenschappelijk project voor een beoordelingscommissie. Kortom, goed, overtuigend en efficiënt kunnen presenteren is voor elke arts belangrijk. Maar presenteren is een vak apart dat niet iedereen even makkelijk afgaat. In deze tweedaagse masterclass behandelen Theo Bollerman en Marcel Verreck op inspirerende wijze verschillende presentatietechnieken gericht op de medische beroepspraktijk, met speciale aandacht voor manieren om de boodschap goed over het voetlicht te krijgen en de belangstelling van de toehoorders vast te houden.

Docenten

Theo Bollerman studeerde rechten en psychologie en heeft meer dan 25 jaar ervaring in het geven van cursussen aan huisartsen, medisch specialisten en paramedici.

Sinds 1990 verzorgde hij meer dan tweeduizend workshops voor huisartsen en apothekers met thema’s zoals onderhandelen, vergadertechnieken, conflicthantering, tijdmanagement, verandermanagement en energiemanagement.

Daarnaast heeft hij in de afgelopen 20 jaar meer dan 180 vakgroepen en medische maatschappen begeleid op het terrein van mediation, fusering, teamontwikkeling en conflictbemiddeling.

Marcel Verreck studeerde Nederlands. Hij studeerde af op ‘Postmodernistische aspecten in de roman ‘De Oorveeg’ van de schrijver Willem Brakman. Naast activiteiten als presentator, auteur en columnist is hij tevens werkzaam als cabaretier.

(Meerdaagse) Nascholing
1295
Inclusief tweemaal lunch, diner en overnachting met ontbijt
LocatieBrummen (NL) (Toon kaart)
Bijeenkomsten
 Algemene scholing cluster 1,2 en 3DatumTijd
Schitteren door aanwezigheid, dag 1607-12-202009:30 - 17:30
Schitteren door aanwezigheid, dag 2608-12-202009:00 - 17:00

Brainfeed organiseert meerdaagse masterclasses, congressen en andere nascholingsactiviteiten voor alle artsen, zoals medisch specialisten, verzekeringsartsen, bedrijfsartsen en huisartsen.  

Homeruslaan 20
3707 GS
Zeist
0653679189
Selecteer een bestand aub.