Opleidingen details Vetami

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Wondbehandelilng bij hond en kat: wat te doen wanneer (ID nummer: 402694)
Cursus met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Scholing Gezelschapsdieren6 

Wonden ontstaan op verschillende manier en er zijn verschillende toepassingen om deze te behandelen en eventueel uiteindelijk te sluiten. Hiervoor zijn verschillende handvatten aan te leren, die zorgen voor een snelle, adequate en technisch correcte wondgenezing.

Leerdoelen:

- kennis over wondgenezing op theoretische basis

- produktkennis om wonden te behandelen

- aanleggen van verbanden en toepassen van juiste primaire laag op wonden

 Dierenartsen
Regulier
Eendaagse cursus
Fysieke bijeenkomst
 Gezelschapsdieren
6
12
Richtlijn Toepassen van antimicrobiële middelen:
bij wonden in dieren wordt nog vaak antibiotica ingezet, omdat dat mogelijk zou 'beschermen' voor ascenderende infecties of om de wondgenezing te verbeteren. Dit is vaak niet nodig. Door de cursus zal de rationale van antibioticum inzetten voor wonden in detail onder de loep worden genomen: in principe niet van toepassing, mits tenzij-principe.
4
Tijd9:30 - 17:00
LocatieBuren (NL) (Toon kaart)

Vetami biedt kennis op maat voor alle betrokkenen binnen de diergeneeskunde: van baas tot specialist. Wij bieden de kennis op verschillende manieren aan, waardoor wij hopen de kennis en kunde van alle dierenliefhebbers te vergroten en te verbreden. Zo kan de professional zich verder ontwikkelen in zijn vak, de dierenartsassistente zich professionaliseren en is de diereigenaar beter geïnformeerd.
Hierdoor kunnen we gezamenlijk de zorg voor dieren verbeteren. 
  
Via deze website is het mogelijk om informatie op te vragen voor kennis op maat.  
Voor dierenartsen zijn er cursussen ontwikkeld, die in kleinschalige groepen gegeven worden op verschillende locaties in Nederland. Het is ook mogelijk om als dierenartsengroep een nascholing aan te vragen voor regionale toepassing. Trainingen binnen een samenwerkingsverband behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. 
Voor paraveterinairen hebben wij een groeiend aanbod aan verschillende cursussen die zowel op de praktijk als op verschillende locaties in Nederland gegeven worden. Ook hier is het mogelijk om deze scholing met een groep of samenwerkingsverband aan te vragen. De cursussen zijn kleinschalig en bestaan uit zowel workshops als modulaire trainingen.  

Aalsdijk 2
4116 BT
Buren
0645436844
Selecteer een bestand aub.