Opleidingen details Vetami

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Laparoscopisch Steriliseren (Voor Paraveterinairen) (ID nummer: 402692)
Cursus met (fysieke) bijeenkomst(en)/ alleen accreditatie voor totaal
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Scholing Paraveterinair4 

Het aanleren van vaardigheden om adequate assistentie te verlenen bij de laparoscopische ingreep bij de hond. Het aanleren van vaardigheden om de apparatuur en instrumenten op de juiste manier te behandelen.

 

Als paraveterinair de omloop van een lap OVE helemaal in de vinger krijgen. Voor iedere dierenarts is het prettig werken als de operatie-assistente begrip heeft van de benodigde apparatuur, en dat geldt zeker voor de laparoscopische ovariectomie. In deze cursus krijgt u te horen hoe laparoscopie uitgevoerd kan worden: waarom, hoe en wat. Om dit goed te begrijpen gaat de cursist ook zelf aan de slag met een dummy. Daarnaast is er aandacht voor het benodigde instrumentarium en apparatuur, en de reiniging hiervan. Daarbij vergeten we natuurlijk niet om te bespreken hoe voorlichting van diereigenaren het beste plaats kan vinden. Het is een combinatie van theorie en praktijk.

 Paraveterinairen
Regulier
Eendaagse cursus
Fysieke bijeenkomst
 Gezelschapsdieren
 Paraveterinair
8
16
N.V.T.
225
Bestand 
Programma PV LAP OVE.docx12 KB
Tijd13:00 - 17:15
LocatieUtrecht (NL) (Toon kaart)

Vetami biedt kennis op maat voor alle betrokkenen binnen de diergeneeskunde: van baas tot specialist. Wij bieden de kennis op verschillende manieren aan, waardoor wij hopen de kennis en kunde van alle dierenliefhebbers te vergroten en te verbreden. Zo kan de professional zich verder ontwikkelen in zijn vak, de dierenartsassistente zich professionaliseren en is de diereigenaar beter geïnformeerd.
Hierdoor kunnen we gezamenlijk de zorg voor dieren verbeteren. 
  
Via deze website is het mogelijk om informatie op te vragen voor kennis op maat.  
Voor dierenartsen zijn er cursussen ontwikkeld, die in kleinschalige groepen gegeven worden op verschillende locaties in Nederland. Het is ook mogelijk om als dierenartsengroep een nascholing aan te vragen voor regionale toepassing. Trainingen binnen een samenwerkingsverband behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. 
Voor paraveterinairen hebben wij een groeiend aanbod aan verschillende cursussen die zowel op de praktijk als op verschillende locaties in Nederland gegeven worden. Ook hier is het mogelijk om deze scholing met een groep of samenwerkingsverband aan te vragen. De cursussen zijn kleinschalig en bestaan uit zowel workshops als modulaire trainingen.  

Aalsdijk 2
4116 BT
Buren
0645436844
Selecteer een bestand aub.