Opleidingen details Beugeling Interim Partner

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Meesterklas (ID nummer: 402160)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie voor totaal
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Nascholing psychiatrie278-2-2021 t/m 7-2-2022

Het doel is om voor deze specifieke groep psychiaters te komen tot een state of the art en de deelnemers met nieuwe inzichten en meer (landelijke) uniformiteit te laten functioneren. Ook is het de bedoeling de effectiviteit van de functie van geneesheer-directeur en eerste geneeskundige te vergroten.

Een gezondheidsjurist binnen ons team, mr drs R.H. Zuijderhoudt, behandelt het gezondheidsrecht, met nadruk op patientenwetten, zoals Wet BOPZ, de toekomstige WVGGZ, Wet BIG en WGBO.

drs. A. Schoemaker-Beugeling bespreekt de positionering van de geneesheer-directeur en de bestuurlijke verhoudingen, alsmede corporate governance in relatie tot kwaliteit van zorg. Vaardigheden worden geoefend en interactief wordt gereflecteerd op casuistiek en thema's onder leiding van dr. J.J. de Jong

 

(Meerdaagse) Nascholing
3295
€ 3.986,95 is voor beide delen I+II en incl BTW (excl = € 3.295,- pp)
Hoofdniveau
Beleidspsychiatrie
Psychiatrie en Recht
Sociale Psychiatrie
LocatieHoog Soeren (NL) (Toon kaart)
Opmerkingen2x 3 dagen (8-10 februari) en (7-9 april 2021)

Beugeling Interim Partner is een organisatieadvies bureau dat professionals en managers coacht in onderwerpen als conflict hantering, leiderschap, innovatie en stategieontwikkeling. Voor de ontwikkeling en uitvoering van deze meesterklas werkt Beugeling samen in een professioneel netwerk van hoog gekwalificeerde functionarissen uit de GGZ en gezondheidsjuristen.

 

Hoog Soeren 78
7346 AE
Hoog Soeren
31-(0)55-5191919
Selecteer een bestand aub.