Opleidingen details Education Academy

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

ONLINE: Een wereld vol beweging (ID nummer: 401562)
Cursus met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Algemeen kinesitherapeutisch427-8-2020 t/m 31-12-2020

Hoe creëer je een uitdagende en stimulerende wereld vol beweging? Voor alle therapeuten die de motorische ontwikkeling van kinderen op een eenvoudige en positieve manier willen stimuleren. 

Vorming voor alle therapeuten die de motorische ontwikkeling van kinderen op een eenvoudige en positieve manier willen stimuleren. Hoe creëer je een uitdagende en stimulerende wereld vol beweging waarbij kunt werken met gemotiveerde kinderen? Maar ook hoe je behandelingen efficiënt en doelgericht kan maken. Vergroot de ouderparticipatie en verlaag de werkdruk. Zo kom je tot duurzamer werken. Een win-win voor therapeut en kind.

Cursisten hebben na afloop kennis van de nieuwste inzichten m.b.t. het motorisch leerproces en hoe ze de behandeling van kinderen thuis kunnen ondersteunen d.m.v. een online portaal.

BeroepsgroepBeroepsorganisatie
ADAP (Accreditatie Deskundigheidsbevorderende Activiteiten Paramedici)Stichting Kwaliteitsregister Paramedici
Oefentherapeuten Cesar en Mensendieck (VvOCM)Stichting Kwaliteitsregister Paramedici
Marieke la Verge. Zij is Oefentherapeut Cesar, kinderoefentherapeut en kinderslaapoefentherapeut met meer dan 20 jaar ervaring in het behandelen van kinderen met een afwijkende of achterblijvende motorische ontwikkeling en/of slaapproblemen. Daarnaast schrijft ze vol enthousiasme blogs over kinderen en bewegen op www.cesarwerkendam.nl en werkte ze o.a. mee aan het ontwikkelen van de Wobbelcards.
2
30
 
 
Tijd9:30 - 11:30
Locatie
OpmerkingenOnline

Opleidingen voor kinesitherapeuten met een hart voor kinderen.

Berg 7
2470
Retie
+32 479 34 66 02 | +32479526339
Selecteer een bestand aub.