Opleidingen details Presenteren voor professionals - Bianca Tan

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

"Presenteren voor professionals" een communicatietraining voor verloskundigen (ID nummer: 400239)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en) en/of MIO open inschrijving / accreditatie per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Geaccrediteerde bij- nascholing84-7-2020 t/m 3-7-2023

Deze 1-daagse presentatietraining is persoonsgericht en op maat. Het doel is het verbeteren en vergemakkelijken van ieders communicatievaardigheden. Het spreken met een cliënt of het spreken tijdens vergaderingen of  presenteren voor een groep zijn situaties die lastig kunnen zijn. Deze training leert verloskundigen nieuwe manieren om beter en vooral prettiger contact te maken met anderen.

Theoretische kennis over hoe we communiceren met elkaar maar ook ademhalingsoefeningen, bewustwording van stemkwaliteiten, ontspanning en eenvoudige (toe)spraaktechnieken leren de verloskundige met meer plezier, vertrouwen en effect te spreken. 

De training bestaat uit 1 dag van 8 uur incl. pauze. Theorie en het geleerde oefenen wisselen elkaar steeds af. Zo kunnen deelnemers direct ervaren hoe iets beter werkt. Voorafgaand aan de training is er een persoonlijke intake via e-mail om zo ieders specifieke behoefte te vervullen. Na de training is er mogelijkheid voor een na-consult nav een presentatie of gesprek van de verloskundige. Een uitgebreide hand-out met tips&trucs is ook inbegrepen.

Per training kunnen drie tot maximaal vijf verloskundigen deelnemen. Bij uitzondering kunnen ook meer deelnemers (een hele praktijk bijvoorbeeld) meedoen.  

375
Deelnemer
Nee
Hoofdniveau
cursus / opleiding
Tijd09:30 - 17:00
LocatieAmsterdam (NL) (Toon kaart)

Tijd09:30 - 17:00
Locatie
OpmerkingenDit betreft een besloten training op lokatie regio Nijmegen

Tijd09:30 - 17:00
Locatie
OpmerkingenDeze training is besloten voor verloskundigen op lokatie Limburg (KWM)

Tijd09:30 - 17:00
LocatieAmsterdam (NL) (Toon kaart)
OpmerkingenDeze training is gecanceld

De 1-daagse stem-en presentatietraining met Bianca Tan 
is geaccrediteerd door de KNOV en KNMP. Deze bijscholing geeft je de kennis en het zelfvertrouwen om beter te (durven) spreken in het openbaar, maar ook om beter te begrijpen hoe jouw stem en woorden kunnen effectiever kunnen zijn.  Het is een persoonsgerichte training ten behoeve van jouw communicatieve vaardigheden. In klein groepsverband gaan we in op vragen en krijg je praktische en leuke kennis én tools om beter te communiceren.  

Bianca Tan heeft jarenlange ervaring in het presenteren voor televisie en radio. Ze maakte programma's voor oa AT5 en de VPRO. Ze is gediplomeerd in de Feldenkraismethode en combineert deze bewegings-leermethode met haar expertise op het gebied van spreken. Ze wordt ingehuurd als spreker en trainer voor diverse beroepsgroepen.

Verloskundigen en apothekers van alle 'sprekersnivo's' kunnen zich aanmelden voor deze training. Een trainingsdag is altijd op maat gemaakt aan de hand van ieders wensen of aan de hand van een thema (De voorlichtingsavond van de praktijk bijvoorbeeld). Ademhaling, présence (hoe sta ik en kijk ik?), stemgebruik en tekst/tekstopbouw komen aan bod. De opzet is om tijdens de training te oefenen zodat je ervaart wat je doet en feedback direct kunt integreren. 

 

 

 

Leeuwarderweg 36
1025RW
Amsterdam
Leeuwarderweg 36
1025RW
Amsterdam
06-54981535
Selecteer een bestand aub.