Opleidingen details King nascholing

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Online reflecteren (ID nummer: 400046)
Cursus met (fysieke) bijeenkomst(en)/ alleen accreditatie voor totaal (1 uitvoeringsdatum)
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
K&J/OG herregistratie329-5-2020 t/m 28-5-2021
K&J/OG opleiding - behandeling 129-5-2020 t/m 28-5-2021
K&J/OG opleiding - diagnostiek229-5-2020 t/m 28-5-2021

Reflecteren is iets anders dan nazeggen. In een reflectie laat je weten goed hebt geluisterd en verwoord je wat de ander eigenlijk wil zeggen maar dat misschien niet onder woorden brengt. De ander voelt zich niet alleen gehoord, de behoefte om verder te vertellen groeit.

 

 

Reflecteren wordt in veel ingezet. Zo is het een wezenlijk onderdeel van de ORBS aanpak (Open vragen stellen, Reflecteren, Bevestigen en Samenvatten) in Motiverende gespreksvoering. Ook Daniel Siegel promoot het reflecteren in Name it to tame it als manier om onder andere stress te kanaliseren. Ook in de Video Interactie Begeleiding er is expliciet aandacht voor reflectie onder het kopje Benoemen. In deze korte online training worden deze benaderingen besproken en wordt er praktisch geoefend in reflecteren op basis van casuïstiek.

Doelstelling

Kennis en vaardigheden vergroten met betrekking tot reflecteren.  

academici en HBO-ers
Cursus
 Inleidend
 Verdiepend
8
10
ja
75
4
toetsing en evaluatie
Niet van toepassing
Bestand 
publieke deel.doc43 KB
Hoofdniveau
Herregistratie KJ/OG
Registratie KJ/OG
Tijd10:00 - 13:00
LocatieAmsterdam nog niet bekend (NL) (Toon kaart)

Tijd10:00 - 13:00
LocatieAmsterdam (NL) (Toon kaart)

Hoge Kwaliteit postacademische nascholing voor een betaalbare prijs. Dat zijn de belangrijkste uitgangspunten van onze filosofie. Ben jij werkzaam als psycholoog of orthopedagoog in de Jeugdzorg, GGZ of in het onderwijs? Dan kun je bij ons terecht voor kwalitatief hoogwaardige én betaalbare cursussen.

De huidige ontwikkelingen binnen ons vakgebied stellen steeds meer eisen aan (na)scholing. Wij vinden dat een prima ontwikkeling, maar realiseren ons ook dat het behalen van aanvullende registraties tijdrovend en bovendien erg kostbaar is. Wij willen professionals in de jeugdzorg helpen om continu up-to-date te blijven en bieden daarom een breed aanbod aan van betaalbare cursussen en trainingen voor hulpverleners in de GGZ, jeugdzorg en onderwijs.

Sint Willibrordusdwarsstraat 4
1074XG
Amsterdam
0643438267
Selecteer een bestand aub.