Opleidingen details ACTinBeeld

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

ACT Training: Beleef het in Beeld! (ID nummer: 399913)
Cursus met (fysieke) bijeenkomst(en)/ alleen accreditatie voor totaal
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Beroepsspecifieke bij- en nascholing vooraf geaccrediteerd1718-9-2020 t/m 17-9-2021

ACT Training: 'Beleef het in Beeld!'

De tweedaagse training richt zich op de professionele en persoonlijke ontwikkeling van hulpverleners die zich willen bekwamen in het beeldend werken met ACT gericht op de doelgroep (jong) volwassenen. Er wordt tijdens de training creatief stilgestaan bij de verschillende zuilen van het hexaflex. Deelnemers maken op beeldende wijze kennis met de theorie van ACT met als doel (nog) meer flexibiliteit te creëren binnen het eigen werkveld en met zichzelf. Je wordt aangemoedigd om in de beleving van ACT te stappen door het toepassen van beeldende werkvormen en het gebruik van divers materiaal zoals verf, klei en krijt. Omdat we met elkaar de verdieping instappen, is er gekozen voor kleine groepjes van max. 8 deelnemers. De deelnemers wisselen tijdens deze tweedaagse training hun ervaringen met elkaar uit. Er wordt ruimte vrijgemaakt voor het vastleggen van eigen reflecties en er wordt een vertaalslag gemaakt naar de eigen praktijk.


Het doel van de training?

1. VERGROTEN VAN BEHANDELMOGELIJKHEDEN
De training biedt je nieuwe behandelmogelijkheden aan voor de doelgroep: (jong) volwassenen d.m.v. het gebruik van beeldend materiaal en het uitvoeren van non-verbale werkvormen.

2. VERBINDING MET JEZELF & DE ANDER
De non-verbale werkvormen nodigen je uit tot self-disclosure, waarbij je meer in verbinding komt met jezelf en beter aansluiting kan vinden met je cliënt.

3. NIEUW PERSPECTIEF
Beeldende interventies zorgen voor verandering van context, waarbij moeilijke gedachten en gevoelens op een andere manier zichtbaar worden en dus anders beleefd. Tijdens het anders beleven krijg je (nieuwe) inzichten in vaardigheden en verandermogelijkheden. Het biedt jou de mogelijkheid om een (meer) flexibele relatie met jezelf op te gaan bouwen.


Ben je nieuwsgierig naar de creatieve wereld binnen ‘Acceptance and Commitment Therapy’ en wil je dit vooral zelf gaan beleven, dan is de training ‘Beleef het in Beeld’ echt iets voor jou!
Heb je een nog geen ACT basisopleiding afgerond? Geen probleem! Je kan alsnog deelnemen wanneer je het (e-)boekje ‘Uit Liefde voor jezelf’ van Gijs Jansen aanschaft en deze leest voordat je de training start, zodat je het e.e.a. goed kan blijven volgen.


Lokatie:
Rotterdam, Centrum Djoj

Aanmelden:
Stuur een bericht naar: contact@actinbeeld.com
Je zal daarna een aanmeldformulier ontvangen.

Meer info:
www.actinbeeld.com

De scholing is bedoeld voor hulpverleners of studenten zoals bijvoorbeeld psychologen, (vak)therapeuten en coaches die ACT willen combineren met het toepassen van het beeldend werken en dit gedachtegoed op deze manier willen leren toepassen in hun praktijk. Het is belangrijk om te weten dat we binnen deze training voortborduren op de ACT basiskennis. Deelnemers die nog geen ACT kennis hebben, kunnen ook meedoen door vooraf het (e)boekje van Gijs Jansen te bestuderen, alvorens de training te starten.
12
Ja
6
Je wordt aangemoedigd om d.m.v. het maken van thuiswerkopdrachten in de beleving van ACT te stappen door het toepassen van beeldende werkvormen en het gebruik van divers materiaal zoals verf, klei en krijt. Tijdens de training wordt het gemaakte werk en persoonlijke ervaringen met elkaar gedeeld.
325
De kosten voor deelname aan deze training bedragen € 325,- exclusief 21 % BTW & inclusief:
– Toegang tot de training;
– Reader met beeldende werkvormen gericht op het ACT gedachtegoed;
– Bewijs van deelname;
– Een lunch;
– Koffie en thee.
Hoofdniveau
Beeldende therapie
Tijd10:00 - 17:00
LocatieRotterdam (NL) (Toon kaart)

Ik ben vaktherapeut uit het register (geen factuur sturen)

Omschrijving zie link:
https://actinbeeld.com/workshop-act-vaktherapie-beeldend/

Bergselaan 237 A03
3038 CB
Rotterdam
0646280859
Selecteer een bestand aub.