Opleidingen details CardioVasculair Onderwijs Instituut

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

CVOI Webinar: multidisciplinaire richtlijn CVRM 2019 (ID nummer: 399824)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Nascholing Cardiologie126-5-2020 t/m 25-5-2021

Het CVOI heeft met de CVOI Webinars een geheel nieuwe vorm van onderwijs, een zogenaamde “virtual class room” geïntroduceerd. De bedoeling is om nu wekelijks of tweewekelijks op een maandag of dinsdagavond een CVOI Webinar te organiseren.

We zijn dit jaar gestart met het onderwerp “Microvasculair coronairlijden” en er zullen nog ongeveer 7 webinars worden met diverse onderwerpen.

U kunt de CVOI Webinar in uw eigen omgeving bijwonen. U heeft hiervoor een snelle internetverbinding nodig en een PC, laptop of tablet. De moderator geeft een Powerpoint presentatie met dia’s en filmpjes, en zal  online vragen stellen aan de deelnemers om te zien of alles duidelijk is. De deelnemers kunnen op diverse manieren reageren: hand opsteken, via een chat functie of zelfs mondeling.

Refereerbijeenkomst
40
Dr. T.A. Simmers
Hoofdniveau
Cardiologie
Tijd20:00 - 21:00
LocatieUtrecht (NL) (Toon kaart)

Het Cardiovasculair Onderwijs Instituut, opgericht door de Nederlandse Vereniging voor Cardiologie, het Interuniversitair Cardiologisch Instituut Nederland en de Nederlandse Hartstichting, coordineert en initieert (na)scholing gericht op handhaving en verhoging van de kwaliteit van het medisch handelen op het terrein van hart- en vaatziekten in Nederland.

Moreelsepark 1
3511 EP
Utrecht
Postbus 19192
3501 DD
Utrecht
030-2345001
Selecteer een bestand aub.