Opleidingen details Eostra Opleidingen

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Basisopleiding Dunstan Babytaal voor Professionals (ID nummer: 398983)
Cursus met (fysieke) bijeenkomst(en)/ alleen accreditatie voor totaal
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
(2019 Categorie C) Scholing Verdieping algemene onderwerpen103-7-2020 t/m 2-7-2021
Scholing algemeen / overig (2016)103-7-2020 t/m 2-7-2021

Basisopleiding Dunstan Babytaal

Wat is Dunstan Babytaal?

Priscilla Dunstan, een Australische moeder met een absoluut gehoor, heeft ontdekt dat alle pasgeboren baby’s vijf reflexgeluiden maken, waarmee ze aangeven dat ze honger hebben, moe zijn, een boertje moeten laten, darmkrampjes hebben of ongemak hebben aan de huid (een vieze luier, te warm, te koud). Met een goede uitleg van de verschillen tussen deze geluiden en voorbeelden van baby’s die de geluiden maken kan iedereen deze geluiden leren herkennen. En direct weten wat de baby nodig heeft. 

Een zinvolle opleiding voor Babyprofessionals

Dunstan Babytaal is een echte eyeopener voor veel professionals die werken met baby’s.

“Na 22 jaar werkervaring is dit een hele waardevolle investering. Ik luister nu op een andere manier naar baby’s. Het staat zo dichtbij en geeft ouders handvaten waar ze veel aan hebben. Waarom wist ik dit niet eerder?” Afke Visser, kraamverzorgende.

Dunstan Babytaal voegt een dimensie toe aan de bestaande kennis over babycommunicatie en sluit aan bij de intuïtie die professionals die veel met baby’s werken hebben. Daarnaast is het een heldere methode die goed uit te leggen is en daarmee tijdens de zwangerschap of in de eerste babytijd goed kan worden overgedragen aan ouders. Voor ouders is het een prachtig hulpmiddel om zelfvertrouwen te krijgen in hun capaciteiten als verzorger van hun pasgeboren baby.

Basisopleiding Dunstan Babytaal 

De Basisopleiding Dunstan Babytaal is voor professionals die Dunstan Babytaal willen gebruiken in hun werk als bijvoorbeeld kraamverzorgende, lactatiekundige, verloskundige, verpleegkundige, preverbaal logopedist, kinderfysiotherapeut, pedagogisch medewerker van een kinderdagverblijf of consultatiebureauarts. Deze opleiding kan je gebruiken voor het uitbreiden van je eigen vaardigheden in de communicatie met baby’s en je kan ouders tijdens je eigen werkzaamheden één-op-één voorlichten over Dunstan Babytaal. 

Naast de Basisopleiding kan je ook een aanvullende module voor Dunstan Babytaal Trainer doen. Daarmee verkrijg je de internationale licentie om Dunstan Babytaal als zelfstandige cursus in groepsverband aan te bieden aan ouders. De opleiding is bedoeld voor docenten van baby- en (aanstaande) oudercursussen en andere professionals die hun werkzaamheden willen uitbreiden met het geven van een cursus Dunstan Babytaal voor Ouders.

 Ik verklaar dat er evaluaties plaatsvinden en de resultaten worden benut voor de kwaliteitsverbetering van de scholing
250€ (geen BTW)
Hoofdniveau
Welbevinden en veiligheid
Integratie kind in gezin
Zelfredzaamheid ouders
Voeding van het kind
Professionaliteit
Informatie en communicatie
LocatieUtrecht (NL) (Toon kaart)
OpmerkingenBasisopleiding Dunstan Babytaal

LocatieUtrecht (NL) (Toon kaart)
OpmerkingenBasisopleiding Dunstan Babytaal

Locatie
OpmerkingenKraamzus Emmeloord

Locatie
OpmerkingenKraamzus Hoorn

Locatie
OpmerkingenKraamzus Lunavi

Locatie
OpmerkingenZorgmed

LocatieUtrecht (NL) (Toon kaart)
OpmerkingenBasisopleiding Dunstan Babytaal

Locatie
OpmerkingenBasisopleiding Dunstan Babytaal

Eostra Opleidingen verzorgt de opleiding Dunstan Babytaal voor verschillende beroepsgroepen, waaronder Verpleegkundigen, Kinderfysiotherapeuten, Dietisten, Prelogopedisten, Verloskundigen en Kraamverzorgenden.

Aesgewei 21
8647 SH
Sibrandabuorren
Aesgewei 21
8647 SH
Sibrandabuorren
0629046723
Selecteer een bestand aub.