Opleidingen details Springer Media (BSL & Springer Healthcare)

Deze cursus is (nog) niet geaccrediteerd. De cursus kan om die reden niet aan dossiers worden toegevoegd.

Live webcast Herkent u een spierziekte in uw praktijk? (ID nummer: 398768)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst

Een spierziekte is op zichzelf zeldzaam, maar toch komen ze gezamenlijk vaker voor dan bijvoorbeeld MS of Parkinson. In Nederland lijden er meer dan 200.000 mensen aan één van de ongeveer 600 verschillende spierziekten. Door de zeldzaamheid, de verschillende symptomen en het heterogene karakter hiervan, is het stellen van een diagnose vaak een ingewikkeld en langdurig traject.

Deze webcast behandelt verschillende aspecten die komen kijken bij de herkenning van spierziekten in de eerste lijn.

Leerdoelen

• Waarom is vroege diagnostiek bij een spierziekte belangrijk?

• Herkenning van een spierziekte in uw praktijk

• Wat te doen bij een verdenking?

Beroepsgroep
Nederlandse Vereniging voor Kindergeneeskunde (NVK)
(Meerdaagse) Nascholing
0
Gratis voor de doelgroep
Hoofdniveau
Neuromusculair
Tijd20:30 - 22:00
LocatieHilversum (NL) (Toon kaart)

Betrouwbare content voor de gezondheidszorg, dat is ons vak

Springer Media is een dynamisch mediabedrijf dat zich in het Nederlandse taalgebied richt op de gezondheidszorg en dat een lange historie kent als medische uitgeverij.

Met het sterke merk Bohn Stafleu van Loghum (BSL) bieden wij als uitgeverij studenten, professionals en bestuurders in de gezondheidszorg betrouwbare Nederlandstalige vakinformatie, educatieve uitgaven en diensten voor opleiding en beroepsuitoefening. Van los product tot bundel, online en offline, face-to-face en via beeldscherm, wij bieden voor elke informatiebehoefte en leerstijl een passende oplossing.

Onder de vlag van Springer Healthcare Benelux bieden wij als dienstverlener toeleveranciers in de zorg op maat gemaakte medische content, bij- en nascholing en innovatieve communicatieoplossingen voor huisartsen, specialisten en tandartsen. Springer Healtcare Benelux is onderdeel van het wereldwijd opererende Springer Healthcare, dat al meer dan 40 jaar als communicatiepartner onder andere de farmaceutische industrie ondersteunt om succesvol hun doelgroepen te bereiken.

Op mondiaal niveau maken wij deel uit van Springer Nature, dat 150 jaar ervaring heeft met het bevorderen van kennis en leren over de hele wereld.
 

Walmolen 1
3994 DL
Houten
Postbus 246
3990 GA
Houten
030-638 38 38
Selecteer een bestand aub.