Opleidingen details Emergency Medical School

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Generic Instructor Course (GIC) (ID nummer: 398686)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie voor totaal
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Algemene scholing cluster 21228-9-2020 t/m 27-9-2021

Cursisten die voor deze titel in aanmerking komen ontvangen van onze faculty een uitnodiging voor de opleiding Generic Instructor Course (GIC). Deze opleiding bereidt de cursist voor op het geven van een Advanced Life Support cursus als instructeur. Na goed vervolg aan deze GIC cursus zal de ‘Instructor Candidate’ dan ook twee keer als instructeur een cursus geven waarna de cursist officieel als instructeur opleiding kan verzorgen.

De Generic Instructor Course (GIC) is een instructeurscursus voor Instructor Potentials (IP).

Doel van de Generic Instructor Course cursus:

Het doel van de GIC cursus is het leren instrueren van technische en niet-technische vaardigheden, leiderschap in teamverband, het geven van feedback en het beoordelen van kennis, vaardigheden en attitudes.

Doelgroep:

Personen die na het volgen van de ALS, ILS, EPLS en/of NLS provider cursus als ‘Instructor Potential’ (IP) door de faculty zijn voorgedragen. Personen die door het SHK en ALSG zijn voorgedragen als ‘Instructor Potential’ (IP) zijn tevens van harte welkom op de GIC opleiding.

Inhoud cursus:

De opleiding richt zich op didactische werkvormen waarbij de cursist wordt opgeleid om competenties te ontwikkelen waarmee de cursist als instructeur de providercursussen ALS, ILS, EPLS en NLS kan verzorgen.

Leerdoelen:

De cursist is na de opleiding in staat:

Lezingen te geven;

Vaardigheidsonderwijs volgens 4-stappen methodiek aan te leren;

Scenario onderwijs te begeleiden;

Een veilige leeromgeving te creëren;

Feedback te geven op technische en niet-technische vaardigheden.

(Meerdaagse) Nascholing
Bestand 
GICProg4.pdf73 KB
835
Inclusief lesboek, lunches en diner op dag 1.
Tijd08:00 - 17:00
LocatieUden (NL) (Toon kaart)
OpmerkingenInclusief koffie, thee, frisdranken, versnaperingen, luxe lunch en cursusmateriaal, accreditatie en certificering. Inclusief diner direct na afloop van de eerste cursusdag

Tijd08:00 - 17:00
LocatieUden (NL) (Toon kaart)
OpmerkingenInclusief koffie, thee, frisdranken, versnaperingen, luxe lunch, cursusmateriaal, accreditatie en certificering. inclusief diner direct na afloop van de eerste cursusdag

EMSchool ondersteunt haar klanten met het opleiden van medische professionals met betrekking tot alle onderwerpen binnen de spoedeisende geneeskunde. Daarbij delen wij onze expertise graag met andere organisaties door het creëren en ondersteunen van randvoorwaarden om eigen cursussen te realiseren op onze locatie te Uden.

Loopkantstraat 2E
5405 NB
Uden
0413-266115
Selecteer een bestand aub.