Opleidingen details Vetami

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Cardiologie en Echocardiografie (ID nummer: 398292)
Cursus met (fysieke) bijeenkomst(en)/ alleen accreditatie voor totaal
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Scholing Gezelschapsdieren24 

Leerdoel
Het leren interpreteren van uitslagen van B- en M-mode onderzoek. Het leren uitvoeren en de achtergronden weten van zowel systolische als diastolische dysfunctie. De achtergronden en DDx-en  weten en kunnen uitvoeren van een echocardiografisch onderzoek van lekkages, stenose en shunts. De theorie, diagnostiek en behandeling van HCM en andere cardiomyopathien weten bij de kat. De theorie, diagnostiek en behandeling van mitralisklepdegeneratie en dilaterende cardiomyopathie.

 Dierenartsen
Regulier
Workshop / Practicum
Fysieke bijeenkomst
 Gezelschapsdieren
8
12
N.V.T.
1440
Tijd9:30 - 17:00
LocatieBuren (NL) (Toon kaart)

Vetami biedt kennis op maat voor alle betrokkenen binnen de diergeneeskunde: van baas tot specialist. Wij bieden de kennis op verschillende manieren aan, waardoor wij hopen de kennis en kunde van alle dierenliefhebbers te vergroten en te verbreden. Zo kan de professional zich verder ontwikkelen in zijn vak, de dierenartsassistente zich professionaliseren en is de diereigenaar beter geïnformeerd.
Hierdoor kunnen we gezamenlijk de zorg voor dieren verbeteren. 
  
Via deze website is het mogelijk om informatie op te vragen voor kennis op maat.  
Voor dierenartsen zijn er cursussen ontwikkeld, die in kleinschalige groepen gegeven worden op verschillende locaties in Nederland. Het is ook mogelijk om als dierenartsengroep een nascholing aan te vragen voor regionale toepassing. Trainingen binnen een samenwerkingsverband behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. 
Voor paraveterinairen hebben wij een groeiend aanbod aan verschillende cursussen die zowel op de praktijk als op verschillende locaties in Nederland gegeven worden. Ook hier is het mogelijk om deze scholing met een groep of samenwerkingsverband aan te vragen. De cursussen zijn kleinschalig en bestaan uit zowel workshops als modulaire trainingen.  

Aalsdijk 2
4116 BT
Buren
0645436844
Selecteer een bestand aub.