Opleidingen details RINO Zuid

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Supervisie betekenisvol inzetten (ID nummer: 398250)
Cursus met (fysieke) bijeenkomst(en)/ alleen accreditatie voor totaal (1 uitvoeringsdatum)
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
K&J/OG herregistratie25,52-9-2020 t/m 1-9-2023
K&J/OG opleiding - behandeling 5,52-9-2020 t/m 1-9-2023
K&J/OG opleiding - diagnostiek2,52-9-2020 t/m 1-9-2023
K&J/OG opleiding - overige taken52-9-2020 t/m 1-9-2023

Binnen supervisie staat de professional centraal. Je wordt gevraagd supervisie te geven aan Orthopedagoog Generalisten, GZ-psychologen, psychotherapeuten en klinisch psychologen in opleiding. In deze module leert je de kern van supervisie. De module geeft je handvatten om supervisie te geven en je didactisch te scholen. In deze module staan de kenmerken van supervisie, de professionele identiteit en specifieke elementen van supervisie geven centraal.

De uitgangspunten voor de supervisor voor de OG worden in deze module als vertrekpunt genomen. De supervisor richt zich met name op het persoonlijk leerproces van de opleidingsdeelnemer. Om deze rol goed te kunnen vervullen is het noodzakelijk dat de supervisor op enige afstand staat van de dagelijkse werkomgeving van de opleidingsdeelnemer. In het opleidingstraject van de opleidingsdeelnemer is sprake de de van ten minste twee supervisoren. Een supervisietraject bestaat uit minimaal 15 uur en maximaal 60 uur bij eenzelfde supervisor. Minimaal 45 uur van de supervisie wordt verzorgd door een supervisor die OG-geregistreerd is.

uitsluitend academici
Cursus
 Verdiepend
6
14
ja
1104
24
Geen toetsing, wel evaluatie
Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als GZ-psycholoog, orthopedagoog generalist, psychotherapeut of klinisch psycholoog en wil supervisie geven.
Hoofdniveau
Herregistratie KJ/OG
Registratie KJ/OG
Supervisor OG-verlengingsdossier
Tijd09:30 - 16:30
LocatieEindhoven (NL) (Toon kaart)

Tijd09:30 - 16:30
LocatieEindhoven (NL) (Toon kaart)

RINO Zuid staat voor Regionaal Instituut voor Nascholing en Opleiding (geestelijke) gezondheidszorg in Zuid.

RINO Zuid coördineert en organiseert activiteiten op het terrein van nascholing en opleiding ten behoeve van de (G)Gz in de regio Zuid-Nederland. Dit gebeurt in een samenwerkingsverband van instellingen, met een functie op het gebied van de GGz en de beide in de regio gelegen universiteiten. In de organisatie van dit samenwerkingsverband wordt gestreefd naar een adequate afstemming van het scholingsaanbod op de wensen van de participanten. Het samenwerkingsverband bevordert betrokkenheid en onderlinge ontwikkeling van deskundigheid binnen de regio. Het beleid van RINO Zuid wordt bepaald door het Bestuur en de Raad van Postdoctorale Beroepsopleiding en de Raad Nascholing.

Docenten, verbonden aan RINO Zuid, zijn overwegend medewerkers van participerende instellingen.

WWW.RINOZUID.NL

Vitruviusweg 2
5624 AD
Eindhoven
Postbus 826
5600 AV
Eindhoven
0858902200
Selecteer een bestand aub.