Opleidingen details Nederlands Instituut voor Kennisoverdracht

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Landelijk Overleg Dierenartspraktijken (ID nummer: 396287)
Cursus met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Scholing Algemeen2,517-9-2020 t/m 16-9-2021

Binnen ons Instituut zullen wij met een besloten groep dierenartsen in enkele modules de volgende leerdoelen uitwerken.

Wij zien vanuit onze dagelijkse praktijk dat veel organisaties in de groei moeite hebben om op een hoger niveau te komen, dat wil zeggen het niveau waarop naast vakinhoudelijkheid ook goed vorm wordt gegeven aan de ondernemingzelf en de wijze waarop daarbinnen aan een groeiend aantal medewerkers leiding wordt gegeven.

Hoe geeft u aan de combinatie van deze drie verantwoordelijkheden goed vorm? In welke verantwoordelijkheid voelt u zichzelf het beste thuis en wat doe je met de andere twee? Langs welke weg brengt u de onderneming uiteindelijk op een hoger niveau? Allerlei vragen en ook dilemma’s die we tijdens deze bijeenkomst zullen behandelen.

Wij hebben ons als INVK in deze materie verdiept en met gebruik van zorgvuldig gekozen wetenschappelijke modellen gaan we de materie samen met de deelnemers in kleine kring behandelen. U leert bij het INVK van de wetenschap, van uw tafelgenoten en van onze materiedeskundigen.

Locatie: Landgoed Trompenburg, zuidereinde 43, ’s-Graveland

 Dierenartsen
 Paraveterinairen
Regulier
Eendaagse cursus
Fysieke bijeenkomst
 Generiek
10
30
n.v.t.
3
Tijd09:30 - 12:30
Locatie''''s-Graveland (NL) (Toon kaart)
OpmerkingenInnovatieve organisaties

Stichting Nederlands Instituut voor Kennisoverdracht (INVK) wil vanuit haar ideële achtergrond op professionele wijze een waardevolle bijdrage leveren aan de Nederlandse kenniseconomie. De manier waarop de stichting dit bewerkstelligt is met behulp van kenniskringen. De kenniskring deelnemers zijn allen leidinggevenden uit dezelfde branchedie die zich willen oriënteren op de kritische succesfactoren van hun organisatie.

Zuidereinde 43
1243 KK
s'-Graveland
Postbus 289
1200 AG
Hilversum
0880666160
Selecteer een bestand aub.