Opleidingen details Springer Media (BSL & Springer Healthcare)

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Live online Cardiologie pubquiz - cvrm, sport en hartziekten, ritme, residual risk management (ID nummer: 395516)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Nascholing Cardiologie18-9-2020 t/m 7-9-2021

Serieus online nascholen in quizvorm, waarbij u niet alleen zelf uw punten kunt behalen, maar tegelijkertijd in teamverband de competitie met andere cardiologieteams kunt aangaan.  Dat is de live online cardiologie pubquiz. De teamscores worden live bijgehouden. Tijdens en na afloop van elke pubquiz maken we dan de tussen- en eindstanden bekend. Stel uw eigen team samen of doe individueel mee.

Tijdens de pubquiz behandelen we de laatste ontwikkelingen op uw vakgebied. De sprekers in de studio lichten de laatste ontwikkelingen aan de hand van casuïstiek toe en stellen kennisvragen aan de kijkers thuis. Teams kunnen daarbij ook live meedoen aan de discussie.

 

Leerdoelen

Na het volgen van deze online nascholing heeft u meer kennis van de nieuwste evidence op het gebied van:

  • Cardiovasculair risicomanagement en sport – wie kan met welke aandoeningen beter niet (voluit) sporten en hoe zit dat?
  • Residual risk – stappen en management
  • Ritmestoornissen (en sport)

 

(Meerdaagse) Nascholing
0
Mede mogelijk gemaakt door Bayer
prof. dr. Robin Nijveldt, cardioloog Radboudumc, Nijmegen
Hoofdniveau
Cardiologie
Ritmestoornissen
Tijd20:30 - 21:30
LocatieHouten (NL) (Toon kaart)

Betrouwbare content voor de gezondheidszorg, dat is ons vak

Springer Media is een dynamisch mediabedrijf dat zich in het Nederlandse taalgebied richt op de gezondheidszorg en dat een lange historie kent als medische uitgeverij.

Met het sterke merk Bohn Stafleu van Loghum (BSL) bieden wij als uitgeverij studenten, professionals en bestuurders in de gezondheidszorg betrouwbare Nederlandstalige vakinformatie, educatieve uitgaven en diensten voor opleiding en beroepsuitoefening. Van los product tot bundel, online en offline, face-to-face en via beeldscherm, wij bieden voor elke informatiebehoefte en leerstijl een passende oplossing.

Onder de vlag van Springer Healthcare Benelux bieden wij als dienstverlener toeleveranciers in de zorg op maat gemaakte medische content, bij- en nascholing en innovatieve communicatieoplossingen voor huisartsen, specialisten en tandartsen. Springer Healtcare Benelux is onderdeel van het wereldwijd opererende Springer Healthcare, dat al meer dan 40 jaar als communicatiepartner onder andere de farmaceutische industrie ondersteunt om succesvol hun doelgroepen te bereiken.

Op mondiaal niveau maken wij deel uit van Springer Nature, dat 150 jaar ervaring heeft met het bevorderen van kennis en leren over de hele wereld.
 

Walmolen 1
3994 DL
Houten
Postbus 246
3990 GA
Houten
030-638 38 38
Selecteer een bestand aub.