Opleidingen details Vereniging Erfelijke Stofwisselingsziekten Nederland

Deze cursus is (nog) niet geaccrediteerd. De cursus kan om die reden niet aan dossiers worden toegevoegd.

ESN Voorjaarssymposium 2020 (ID nummer: 392307)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst

Diagnose en behandeling van erfelijke stofwisselingsziekten nu en in de toekomst: innovatieve en ethische aspecten en bedenkingen.

Leerdoelen: populatiescreening (neonatale screening, gerichte screening), behandeling/therapie, late complicaties in behandelde patienten met IEM.

 

Beroepsgroep
Nederlandse Vereniging voor Kindergeneeskunde (NVK)
(Meerdaags) Congres
90
betreft beide symposium dagen + overnachting
Hoofdniveau
Bewegingsstoornissen (incl. Parkinson)
Kinderneurologie
Neurogenetica
LocatieAntwerpen (BE) (Toon kaart)
Bijeenkomsten
 AccreditatieDatumTijd
Dag 126-03-202010:00 - 17:15
Dag 227-03-202009:00 - 16:15

De leden van de Vereniging Erfelijke Stofwisselingsziekten Nederland bestaan uit medisch specialisten (kinderartsen) en specialisten betrokken bij de diagnostiek van erfelijke stofwisselingsziekten. De ESN organiseert eenmaal per jaar een meerdaagse en eenmaal per jaar een enkeldaagse wetenschappelijke vergadering rondom een bepaald thema uit ons vakgebied. De lezingen zijn gericht op nascholing en “state-of-the-art” voordrachten. Van de deelnemers wordt verwacht dat zij na de bijeenkomst op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied en de adviezen rondom de thema’s in de praktijk tot uitvoering kunnen brengen.

(huidige voorzitter bestuur) Universitair Medisch Centrum Groningen Beatrix kinderkliniek, Metabole ziekten Dr. T.G.J. Derks Huispostcode CA33 Hanzeplein 1
9713 GZ
Groningen
(secretariaat ESN) Universitair Medisch Centrum Groningen Beatrix kinderkliniek, Metabole ziekten mevr. T.R. Wester, Secretariaat ESN Huispostcode CA10 Postbus 30.001
9700 RB
Groningen
050-3611787
Selecteer een bestand aub.