Opleidingen details Springer Media (BSL & Springer Healthcare)

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Afscheidssymposium Bob Pasman (ID nummer: 391737)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Nascholing Cardiologie28-4-2020 t/m 7-4-2021

In het kader van het afscheid van Bob Pasman (na 40 jaar ' in de cardiologie te hebben gewerkt') beschouwt een aantal cardiologen, bijeengebracht door de programmacommissie bestaande uit prof. dr. Harry Crijns en dr. Martin Hemels, de afgelopen vier decennia cardiologie - 40 jaar progressie.Wat hebben de ontwikkelingen ons tot nu gebracht, en voor welke nieuwe ontwikkelingen staat het vakgebied nu? 

 

(Meerdaagse) Nascholing
0
mogelijk gemaakt door Bayer
Avondvoorzitters: Prof. dr. Harry Crijns en dr. Martin Hemels
Hoofdniveau
Cardiologie
Ritmestoornissen
Overig
Tijd18:00 - 21:00
LocatieUtrecht (NL) (Toon kaart)
OpmerkingenLocatie geschikt voor ongeveer 60 personen, nog beschikbaar en op loopafstand van HHH waar die middag een programma is waar een aantal van de sprekers en programmacommissie aanwezig zijn.

Betrouwbare content voor de gezondheidszorg, dat is ons vak

Springer Media is een dynamisch mediabedrijf dat zich in het Nederlandse taalgebied richt op de gezondheidszorg en dat een lange historie kent als medische uitgeverij.

Met het sterke merk Bohn Stafleu van Loghum (BSL) bieden wij als uitgeverij studenten, professionals en bestuurders in de gezondheidszorg betrouwbare Nederlandstalige vakinformatie, educatieve uitgaven en diensten voor opleiding en beroepsuitoefening. Van los product tot bundel, online en offline, face-to-face en via beeldscherm, wij bieden voor elke informatiebehoefte en leerstijl een passende oplossing.

Onder de vlag van Springer Healthcare Benelux bieden wij als dienstverlener toeleveranciers in de zorg op maat gemaakte medische content, bij- en nascholing en innovatieve communicatieoplossingen voor huisartsen, specialisten en tandartsen. Springer Healtcare Benelux is onderdeel van het wereldwijd opererende Springer Healthcare, dat al meer dan 40 jaar als communicatiepartner onder andere de farmaceutische industrie ondersteunt om succesvol hun doelgroepen te bereiken.

Op mondiaal niveau maken wij deel uit van Springer Nature, dat 150 jaar ervaring heeft met het bevorderen van kennis en leren over de hele wereld.
 

Walmolen 1
3994 DL
Houten
Postbus 246
3990 GA
Houten
030-638 38 38
Selecteer een bestand aub.