Opleidingen details TIAS Business School

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

TIAS Health Netwerk Event 2020 (ID nummer: 391170)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie voor totaal
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Algemene scholing cluster 2323-3-2020 t/m 22-3-2021

Tijdens deze middag/avond worden de diverse aspecten van het hoofdlijnenakkoord medisch specialistische zorg 2019-2022 belichten besproken. De voortgang en knelpunten worden vanuit het perspectief van de sprekers besproken en toegelicht. De sprekers zijn afkomstig uit onder andere de politiek, de zorg, in functie als arts, bestuurder van ziekenhuis of een eerstelijnszorg organisatie.

De deelnemers krijgen inzicht in de inhoud van het hoofdlijnenakkoord en wat de rol vn de medisch specialist en bestuurder daarin is. De implementatie van diverse thema's van de hoofdlijnenakkoord, zoals de juiste zorg op de juiste plek en transitie van tweede naar eerste lijn zullen besproken worden.

De financiële kant van het akkoord en het samenwerken tussen ziekenhuizen onderling en met de eerste lijn zullen eveneens aanbod komen.

 

(Meerdaags) Congres
25
Tijd14:30 - 19:00
LocatieHouten (NL) (Toon kaart)

TIAS Business School is de business school van de Universiteit van Tilburg en de Technische Universiteit Eindhoven. TIAS Business School verzorgt post-experience onderwijs, gericht op managers en leidinggevenden in het bedrijfsleven, de overheid en de semi-overheid. TIAS Business School heeft de status van een aangewezen universiteit.

Warandelaan 2 Tias Building
5037 AB
Tilburg
Postbus 90153
5000 LE Tilburg
Tilburg
013-4668600
Selecteer een bestand aub.