Opleidingen details PAO Psychologie

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Blended cursus Leidinggeven in zorg en onderwijs (ID nummer: 391118)
Cursus met (fysieke) bijeenkomst(en)/ alleen accreditatie voor totaal (1 uitvoeringsdatum)
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
K&J/OG herregistratie402-10-2020 t/m 1-10-2021
K&J/OG opleiding - extra literatuurstudie22-10-2020 t/m 1-10-2021
K&J/OG opleiding - overige taken402-10-2020 t/m 1-10-2021

Als je (inhoudelijk) leiding geeft binnen zorg of onderwijs heb je een uitdagende baan! In de continue veranderende maatschappelijke context van jouw organisatie sta je voor vragen als: hoe motiveer ik mensen en hoe zorg ik dat resultaten worden gehaald? De druk op de professionals waar je leiding aan geeft is vaak groot. Je hiërarchische positie is geen garantie voor gezag. Hoe voorkom je dat je de professionals teveel voor de voeten loopt? En hoe geef je sturing als het handelen van de professional zich buiten jouw gezichtsveld afspeelt?

In deze managementtraining gaat het om stilstaan, denken en doen, met veel aandacht voor jouw persoonlijke stijl van leidinggeven. Met overzichtelijke modellen wordt duidelijk waar het bij leidinggeven om gaat. Je krijgt praktische adviezen waarmee je jouw managementvaardigheden kunt versterken. Steeds wordt de brug geslagen naar jouw praktijk.

 

 

academici en HBO-ers
Cursus
 Inleidend
 Verdiepend
6
12
ja
1795
40
toetsing en evaluatie
(Beginnende) managers en leidinggevenden (teamleiders, bouwcoördinatoren, unit- en locatieleiders) die behoefte hebben aan versterking van essentiële kennis en managementvaardigheden. Gedragswetenschappers die teams coördineren of inhoudelijk leiding geven aan medewerkers. De deelnemers werken in de (jeugd)zorg, onderwijs en binnen het sociale domein van de gemeente.
Hoofdniveau
Herregistratie KJ/OG
Registratie KJ/OG
Tijd9:30 - 17:30
LocatieUtrecht (NL) (Toon kaart)

PAO Psychologie richt zich op postacademisch onderwijs: vakinhoudelijke na- en bijscholing op het gebied van de gedragswetenschappen. Onze klanten zijn vooral professionals met een universitaire vooropleiding op dit gebied: psychologen, pedagogen, psychotherapeuten, psychiaters. Bij veel cursussen is de doelgroep breder en zijn ook psychiatrisch verpleegkundigen, maatschappelijk werkers, leerkrachten en begeleiders welkom.

 

Keurenplein 41/ A163
1069 CD
Amsterdam
Keurenplein 41 /A163
1069 CD
Amsterdam
085-4879310
Selecteer een bestand aub.