Opleidingen details DentalCens

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

VITAMINE D, wat kan je er mee? (ID nummer: 390915)
Cursus met (fysieke) bijeenkomst(en)/ punten per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Mondzorg-punten226-3-2020 t/m 25-3-2021

Het belang van vitamine D voor onze mondgezondheid is enorm. Toch is niet iedereen op de hoogte van alle ins & outs rondom rond dit steroidhormoon, wat vitamine D eigenlijk is. Hoogste tijd dus voor een kennis-update met boeiende sprekers (dr. Barbara van Amerongen, tandarts én dr. Dennis Poland, klinisch chemicus), die evidence based de relatie tussen mondgezondheid en vitamine D laten zien. Uiteraard met alle gelegenheid voor vragen en discussie.

Beroepsgroep
Kwaliteitsregister tandartsen (KRT)
Dr. Dennis Poland, Clinisch Biochemist
Dr. Barbara van Amerongen, tandarts, verbonden geweest aan de Vakgroep Sociale Tandheelkunde, Universiteit van Amsterdam; Afdeling Tandheelkundige Basiswetenschappen, sectie Orale Biochemie (ACTA) VUmc; Vakgroep Moleculaire Celbiologie en Immunologie, VUmc; Vakgroep Cariologie Endodontologie en Pedodontologie, ACTA.
Bestand 
Programma Vitamine D.docx26 KB
20
Tandartsen, Mondhygiënisten, Preventie-assistenten. Het niveau van het congres is afgestemd op deelnemers die als tandarts algemeen practicus, mondhygiënist, preventie-assistent zeer regelmatig patiënten behandelen.
99
inclusief kopje soep, broodje, borrel en deelnamecertificaat
Tijd19:00 - 22:00
LocatieHouten (NL) (Toon kaart)

DentalCens Recruitment is gespecialiseerd in werving en selectie voor vaste en tijdelijkevacatures, praktijkbemiddeling en advies voor de mondzorg. Wij laten ons netwerk werken voorpraktijken en werkzoekenden in de tandheelkunde en wij delen onze kennis van demondzorgsector. 
 

DentalCens Diagnostics is een jong en dynamisch Nederlands bedrijf dat focust op kwaliteit en zich mede richt op innovatieve moleculair biologische testsystemen. De basis daarvoor wordt gevormd door de Real-Time PCR en DNA chiptechnologie.

 

 

Amalialaan 41
3743 KE
Baarn
+31(0)853035929
Selecteer een bestand aub.