Opleidingen details Revalidatie Friesland Academie

Deze cursus is (nog) niet geaccrediteerd. De cursus kan om die reden niet aan dossiers worden toegevoegd.

Songwriting in muziektherapie (ID nummer: 390807)
Cursus met (fysieke) bijeenkomst(en)/ alleen accreditatie voor totaal

Doel

Je leert hoe je het proces van songwriting met een patiënt begeleidt.

Dat het therapeutisch werkt om gedachten, gevoelens, emoties te uiten in een eigen lied…daar kan iedereen zich iets bij voorstellen. Dat je eigen lied dan voldoening geeft je trots maakt en ook helpt om je verhaal te delen met anderen, klinkt als vanzelfsprekend. Maar hoe begeleid ik zo’n proces als muziektherapeut.

In deze cursus leer je tips en trucs die kunnen helpen om het songwriten makkelijker te maken. Ook leer je hoe je het proces van de patiënt begeleidt en wat belangrijke dingen zijn om rekening mee te houden. Ook ervaar je door deze dag mee te maken, hoe zo’n proces van songwriting gaat en oefen je met elkaar hoe je zelf een lied kunt schrijven.

Muziektherapeuten
3
Nee
270,00
Bestand 
Reader.docx37 KB
Hoofdniveau
Muziektherapie
Tijd9:45 - 16:15
LocatieBeetsterzwaag (NL) (Toon kaart)

Revalidatie Friesland is een gezondheidszorg instelling voor volwassenen en kinderen met lokaties door geheel Friesland. Als onderdeel van Revalidatie Friesland bestaat de Revalidatie Friesland Academie (voorheen Modulair Opleiden). De Revalidatie Friesland Academie verzorgt na- en bijscholing voor werkers in de zorg en het onderwijs op het gebied van revalidatie gerelateerde onderwerpen.

Hoofdstraat 3,
9244 CL
Beetsterzwaag
Postbus 2
9244 ZN
Beetsterzwaag
0512-389494
Selecteer een bestand aub.