Opleidingen details IPVK Gent

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

IPVK- Kine Club - Webinar (VOLZET) (ID nummer: 390139)
Cursus met (fysieke) bijeenkomst(en)/ alleen accreditatie voor totaal
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Algemeen kinesitherapeutisch44-6-2020 t/m 31-12-2020

Datum: 4 juni 2020 van 20.00u. tot 22.00u.
 

Inschrijven: via de PE-online kalender.

 

Van top zorgverstrekker naar ondernemer in de zorg


De zorg van morgen zal anders zijn dan wat wij als zorgverstrekker denken! Onze maatschappij digitaliseert aan een snel tempo en de millenial wil het allemaal nu, onmiddellijk. Ook de patiëntenbeleving zal anders worden en jij zal, als zorgverstrekker, hierop moeten inspelen.
Heb je net als vele andere zorgverstrekkers het gevoel dat je vandaag niet het maximum uit je praktijk haalt? Wil je meer inzetten op nog betere zorg- en dienstverlening voor je patiënten? Wil jij een stimulerende omgeving scheppen waarin je collega’s zich kunnen ontwikkelen zonder jezelf daarbij te vergeten?
Ludo Poelaert zal dit alles belichten in zijn uiteenzetting ”Van top zorgverstrekker naar ondernemer in de zorg”. Hij zal hierbij aandacht besteden aan verschillende topics zoals:
•    Hoe geef ik aan mijn patiënt een unieke patiëntbeleving en hoe kan ik dat jaar na jaar blijven doen?
•    Hoe blijf ik mijn collega’s motiveren?
•    Hoe kijkt een moderne zorgverstrekker naar zijn patiënt/klant?
•    Hoe kan ik duurzaam omgaan met veeleisende patiënten?
•    Hoe laat ik collega’s in de praktijk groeien en meteen ook verantwoordelijkheid nemen zoals ikzelf?
•    Hoe vind ik mijn persoonlijke balans tussen enerzijds “topzorg verlenen” en anderzijds “succesvol ondernemend zijn” en hoe verenig je beide doelstellingen in een patiëntgerichte, geloofwaardige en rendabele omgeving?
Ludo coacht tal van bedrijfsleiders en zelfstandigen, ook in de medische wereld. Hij staat dan ook bekend om zijn heldere concreet toepasbare inzichten in de zorgwereld. Hij is een top spreker en weet jou als geen ander op te laden. Hij geeft je ijzersterke concepten mee die je meteen kan vastnemen en inzetten in jouw organisatie. Zijn enthousiasmerende coaching-stijl is stilaan een begrip geworden. Wie iets bruikbaars wil leren over zichzelf en wie succesvol zaken wil leren doen in de zorgsector, zit bij deze man aan het juiste adres.
Ludo kreeg de kans zich te vervolmaken aan de meest prestigieuze managementscholen zoals de Vlerick Business School, de London Business School en de Insead Business School. Daar kwam hij o.a. in aanraking met de sociale psychologie en begreep hij onmiddellijk het belang ervan. De combinatie van succesvol business doen binnen een sociaal empathisch kader, maakt hem uniek. Hij vervulde achtereenvolgens belangrijke rollen bij Apple Computer, Adecco en BarryCallebaut. Ludo is verder ook professor aan de UGent en doceert management in al zijn aspecten. Telkens geeft hij bijzonder veel aandacht voor de mens achter de business.
Wil je jezelf ontplooien en wil je weten hoe je maximaal kan inspelen op de zorg van 2025, mis deze Kine-club dan niet.

Voor UGent-studenten geldt een aparte inschrijvingsmethode. Op Minerva wordt enkele weken voor de kine-club de link gepost waar UGent-studenten zich kunnen inschrijven.

Prof. Ludo Poelaert
2
0
 
 
Tijd20:00 - 22:00
LocatieGent (BE) (Toon kaart)

Instituut voor permanente vorming Kinesitherapie Gent organiseerd bijscholingsprogramma's voor kinesisten. Waaronder Kine-clubs, intensieve cursussen seminiaries voor stagementoren en congressen.

Secretariaat IPVK Gent Vakgroep REVAKI / UGent Campus Heymans 2B3 De Pintelaan 185 9000 Gent BTW nummer BE 248.015.142
9000
Gent
09/332/22/69
Selecteer een bestand aub.