Opleidingen details Radboudumc afdeling Cardiologie

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Oratie Symposium prof. dr. R. Nijveldt (ID nummer: 389664)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Nascholing Cardiologie23-4-2020 t/m 2-4-2021

Tijdens het oratie symposium, georganiseerd door de afdeling Cardiologie van het Radboudumc, zullen vier hoogleraren vanuit hun perspectief de waarde van cardiovasculaire beeldvorming belichten. Als eerste zal de eerste hoogleraar cardiale MRI uit Nederland en tevens voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Cardiologie de evolutie van MRI en nieuwe beeldvormingstechnieken bespreken. Nadien zal dit wetenschappelijk belicht worden door de editor van het Netherlands Heart Journal en in hoeverre dit een verschuiving in de literatuur teweeg heeft gebracht. Vervolgens zal het hoofd van de Radiologie zijn visie geven over de samenwerking tussen Radiologie en Cardiologie, en beeldvorming als overstijgend discipline. Als laatste zal uit bestuurlijk oogpunt door de decaan van het Radboudumc de visie vanuit het ziekenhuis bestuur besproken worden.

De avond is georganiseerd voor cardiologen, cardiothoracaal chirurgen, radiologen en andere geïnteresseerden, waarbij er wordt gestreefd naar interactie tussen sprekers en publiek. De verwachting is dat deze presentaties aanleiding geven voor veel discussie, waarbij iedereen zal worden aangemoedigd een bijdrage te leveren

(Meerdaags) Congres
 
0
prof. dr. N. van Royen
Hoofdniveau
Cardiologie
Overig
Tijd18:00 - 21:00
LocatieNijmegen (NL) (Toon kaart)
OpmerkingenOratie Symposium stond eerst op 3-4-2020 gepland, maar is door corona crisis niet doorgegaan en als eerste verzet naar 10-9-2020, nu naar 26-3-2021.

Tijd18:00 - 21:00
LocatieNijmegen (NL) (Toon kaart)

Radboudumc
Managementassistente stafsecretariaat Cardiologie
Geert Grooteplein Zuid 10
6525 GA
Nijmegen
Postbus 9101
6500 HB
Nijmegen
024-3614153
 
Selecteer een bestand aub.