Opleidingen details Rob Giel Onderzoekcentrum

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

PHAMOUS zijn we allemaal! (ID nummer: 388501)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie voor totaal
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Algemene scholing cluster 1 en 2330-1-2020 t/m 29-1-2021

30-1-2020: PHAMOUS zijn we allemaal!
betere zorg, meer onderzoek

 

Tijdens de stormen in de ggz is PHAMOUS extra belangrijk gebleken op zoek naar de beste zorg voor kwetsbare mensen in de ggz. PHAMOUS is onze rots in de branding. PHAMOUS is al jarenlang een goede thermometer voor de kwaliteit van de zorg en helpt de zorg voor het individu te verbeteren. Daarnaast wordt veel onderzoek gedaan met door PHAMOUS verkregen data. Goed om ons te realiseren dat we met zijn allen bijdragen aan PHAMOUS. PHAMOUS zijn we allemaal!

(Meerdaags) Congres
0
95% van de deelnemers is betrokken bij het PHAMOUS onderzoek, zij kunnen gratis deelnemen. Voor de overige deelnemers, zoals medisch specialisten, vragen we 75 euro. Dat zijn slechts enkele personen. Ook clientvertegenwoordigers mogen gratis meedoen.
Tijd13:00 - 17:00
LocatieGroningen (NL) (Toon kaart)

Het Rob Giel Onderzoekcentrum is een samenwerkingsverband tussen de stichtingen GGz Groningen, GGZ Friesland, GGZ Drenthe, Dimence en Mediant en de Rijksuniversiteit Groningen.

Het RGOc staat garant voor hoog gekwalificeerd onderzoek. Onderzoek dat nationaal en internationaal van betekenis kan zijn voor de dagelijkse praktijk van de geestelijke gezondheidszorg. Het RGOc brengt onderzoekers samen die op het terrein van GGz-onderzoek werkzaam zijn. Het gaat om onderzoek en evaluatie in de vorm van omschreven wetenschappelijke projecten wat betreft doelstelling, personele inzet, duur en kosten.

Hanzeplein 1
9713 GZ
Groningen
Postbus 30.001
9700 RB
Groningen
050-3612079
Selecteer een bestand aub.