Opleidingen details Stichting Planetree Nederland

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Planetree Nederland Conferentie 2020 (ID nummer: 388362)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Algemene scholing cluster 1,2 en 3219-3-2020 t/m 18-3-2021

Planetree staat voor goede mensgerichte zorg zoals onze ouders, kinderen en wijzelf die verdienen en graag krijgen. Cliënten, bewoners en hun naasten zijn zoveel mogelijk betrokken bij hun zorg en dragen bij aan veiligheid en vitaliteit. Planetree staat voor betere zorg in een helende omgeving. Daarnaast is Planetree een antwoord voor de uitdagingen waar de zorg voor staat: betere kwaliteit tegen dezelfde kosten en met meer werkplezier.

Elk jaar organiseert Stichting Planetree Nederland de grootste conferentie in Europa op het gebied van mensgerichte zorg, waarvan het doel is de bij haar aangesloten organisaties en hun medewerkers te inspireren, motiveren en de gelegenheid te geven om elkaar te ontmoeten en van elkaar te leren.

Men kan tijdens de dag inzichten en voorbeelden vinden van excellente mensgerichte zorg. Met tientallen goede voorbeelden, innovaties en implementatiemethoden en een interessante groep mensen voedt en inspireert deze conferentie de best mogelijke mensgerichte zorg in je eigen vak en organisatie. Daarbij motiveren de groep en de sprekers sterk om meteen te zoeken naar manieren om goede praktijk in de eigen omgeving te brengen of om met nog meer impact toe te passen. Door de vele ontmoetingen is er voldoende ruimte om ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren.

(Meerdaags) Congres
175
Deelname aan de dag bedraagt in early bird tarief €175,= per persoon voor medewerkers van Planetree organisaties en cliënten, mantelzorgers en vrijwilligers. Is de zorgorganisatie niet aangesloten bij Planetree dan bedraagt deelname aan de dag €275,= en voor medewerkers van commerciële bedrijven €405,=. Regulier tarief (na 1 februari) is 20 euro pp duurder.
Tijd09:00 - 17:15
LocatieNieuwegein (NL) (Toon kaart)

Stichting Planetree Nederland is een onafhankelijke, niet winstgerichte organisatie, die Planetree en het gedachtengoed in Nederland promoot, ontwikkelt en bewaakt en samen met zorginstellingen de best mogelijke mensgerichte zorg actief helpt realiseren. Planetree streeft naar zorg waarbij mensen voorop staan en iedere medewerker zorgverlener is. Patiënten, bewoners en cliënten en hun naasten zijn zoveel mogelijk betrokken bij hun zorg en dragen daarmee bij aan veiligheid en vitaliteit. Daarbij versterken we mensen en verbeteren we systemen. Vanaf 2006 werken we samen met een groeiende groep zorginstellingen uit alle zorgsectoren die 2 miljoen Nederlanders raakt.

Abdis Clarahof 8
2544 NZ
Den Haag
Abdis Clarahof 8
2544 NZ
Den Haag
0882006880
Selecteer een bestand aub.