Opleidingen details Transcare

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Chronische pijn; past, present and future (ID nummer: 388265)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Algemene scholing cluster 1,2 en 3326-3-2020 t/m 25-3-2021

Lezing Chronische pijn; past, present and future

Prof. dr. Jo Nijs is professor aan de Universiteit van Brussel waar hij aan het hoofd staat van een grote onderzoeksgroep met als thema chronische pijn. Hij staat in de absolute wereldtop als het gaat om publicaties over chronische pijn. Jo Nijs is een veelgevraagd spreker op congressen wereldwijd met als thema pijn, hij publiceerde verschillende boeken en meer dan 250 artikelen over dit onderwerp waarvan 70 als eerste auteur.

In deze lezing zal hij een overzicht geven van de veranderende inzichten over chronische pijn in de laatste decennia, alsmede de meest recente inzichten in de behandeling van chronische pijn. Hierbij gaat hij uit van een integrale visie en aanpak. Hierbij komen ook thema’s als slaap, voeding en andere leefstijl factoren aan de orde. Een uitgelezen kans om u volledig te laten informeren over dit onderwerp.

(Meerdaagse) Nascholing
Bestand 
programmaJoNIJS.pdf654 KB
25
geen
Tijd13:30 - 16:30
LocatieGroningen (NL) (Toon kaart)

Transcare is een anderhalvelijns centrum die zich richt op transdisciplinaire zorg voor patienten met chronische pijn. Binnen de eerste lijn participeren huisartsen, psychologen en fysiotherapeuten. Binnen de tweedelijn neuroloog, revalidatiearts, othopeed, anesthesist en psychiater.

Groningerweg 115
9766TM
Eelderwolde
0610107043
Selecteer een bestand aub.